ORBI měl by sis odpočinout 13.13. to už není prdeljasně jen blbá sranda nic osobního.Čekám na výsledky NHL a odpočítávám dny kdy už začne tenis
![]()
ORBI měl by sis odpočinout 13.13. to už není prdeljasně jen blbá sranda nic osobního.Čekám na výsledky NHL a odpočítávám dny kdy už začne tenis
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
a jejej... hlavne sem na to datum tak divne koukal a rikal si jestli neni patek; je pravda, ze posledni dobou neni mou zasadni snahou, aby to co sazim vyslo tak jak chci, ale aby to co sazim jsem opravdu vsadil tak jak chci
...tenisaci mate holt utrum no![]()
Gambling feels like endless ejaculation
PHO/MIA O 204!!!!
ATL/NY O 194.5
Nad tím sem se taky hodně zamejšlel ale Miami without Dwayne. Nemá u nich kdo dávat body. Na druhou stranu ve svý formě by 204 mohl dát i Phoenix sám.Původně odeslal Orbital
![]()
ano!Původně odeslal peeteer
zadnej hrac v NBA, ani Kobe, nema tak strasnou hodnotu aby srazil realne totals o 10pt
nejak se nic nedeje, tak napisu nejaky kecy i krome phoenixu, kde se budou rvat penize sharpu (over) a verejnosti (under), precenujici vliv Wadeho
vybral jsem si NJ/MILW:
letmy pohled na stats ukazuje, ze NJ k vyhre tento rok potrebuje 100 bodu a vice (vyhrali pouze jeden zapas pod 100 bodu), jsou velkymi domacimi favority a po nekolika prohrach doma a posledni vyhre jsou velmi motivovani a budou chtit hrat svoji hru, coz je momentalne OFENZIVA
a podivejte se prosim jak hralo MILW s ofenzivne ladenymi teamy venku! Pristoupilo ve 3 zapasech po sobe (LAL, PHO, GS) na ofenzivu (2 dokonce vyhralo)
zaver:
od obou stran je logicke od zacatku ocekavat ofenzivu, zvlast pokud MILW udrzi krok, 187pt z predchoziho zapasu techle dvou teamu by nemelo mit velkou hodnotu; O 201.5 je podle me velmi hodnotny tip
a konecne vypsali posledni ocekavany zapas:
UTA/LAC O 191
a pokud je jeste neco lepsiho nez toto, tak napr sazka na kratsi obdobi:Původně odeslal peeteer
polocas: O 102.5
ctvrtky a team totals zatim nejsou, ale prvni ctvrtka bude asi 51.5-52, a PHO total na 1st qt tak 27...
U u/o docela vedou sharps, ale to co se děje s ML a spreadama to je masakr. Vliv Wadeovi neúčasti je naprosto úžasnej. Pinnacle má Phoenix ML za 1,152 a ještě dneska ráno to myslim šlo v kamenný sázkovce vsadit za 1,72. Pocit mi pořád říká, aby zkusil Miami, ale rozum zas, že to budou vyhozený penízePůvodně odeslal Orbital
![]()
ja bych zkusil ten phoenix tedy... za 1.72
ale to snad neni mozny ne?, startovni spread byl snad tech 7, mozna 6, 1.72 ML odpovida 2.5... (i kdyz pravda v nasich sazkovkach to neni ML ale -0.5 v normalnim case)
...nevim, Miami bych nebral, i kdyz pokud to tak bude tak pro OVER jedine dobre
Vím to stoprocentně. Já ho stihnul akorát za 1,69 to měla Fortuna. Tipsport 1,72. A synottip včera večer dokonce za 1,75 a to už se vědělo o Wadeovi.Původně odeslal Orbital
o Wadeovi se vcera nevedelo, to vim velmi dobre ja!! O Wadeovi jsem se dozvedel z tajnych zdroju odhaduju v 3:00AM dnes naseho casu. O par minut pozdejc to vedel i Pinnacle, presne se to da najit na SBRlines napr. Ale je to fakt sileny, co se v tech sutrovejch sazkovkach deje.
je tam 1. ctvrtka: PHO 28 team total / 52.5 celkovy totalPůvodně odeslal Orbital
http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?p=117933#117933Původně odeslal Orbital
Tady to psali včera v 10:50 večer našeho času. Hodně lidí to podle toho naložilo v tom synotipu.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |