Njn, kabelovka je kabelovka... Tak omyl, bude to asi jednoznacny![]()
Njn, kabelovka je kabelovka... Tak omyl, bude to asi jednoznacny![]()
I want to know God's thoughts... the rest are details.
Tak NY/ATL opak proti CHA. Hodně pomalej nástup.
na ten over je nas tu zvedavejch vic; na UNDER v CLE vzhledem k sazce preci jen jeste vic, to je neuveritelny co se tam deje - na prelomu 1/4 a 2/4 dali snad 5 bodu v peti minutach ale jsou daleko pred PHO ve score
Gambling feels like endless ejaculation
vsechno muze byt v CHA jinak, jen musi CLE vest aspon o 15 v prestavce, i kdyz ted uz je to ztraceny... hmm ale UNDER na druhou pulku je na zvazeni
doufam ze kdo ma phoenix OVER tak ho ted v pulce hedgnul UNDEREM, to je samosebou!!
pokud vedou o 16, tak drzet O 98 nema prilis racionalniho zakladu... a vydelate jeste par korun a kdyz to bude 99![]()
![]()
![]()
skoro neslo vsadit jak rychle to litalo nahoru - dolu...
myslim ze me muzete zastrelit rovnou OMG... pocital jsem 106 po prvni pulce ale ono to bylo jen 96!!! prokristapana, asi bych mel jit spat
aspon ze v charlotte strili jak maji, trochu pozde..
Pravda pravdoucíPůvodně odeslal Orbital
![]()
bylo mi trochu divny proc mluvis o hedzi... byl by to pomerne slusnej polak s velkou sanci na prohru na obou stranach...Původně odeslal Orbital
momentalne ma dost slusnou sanci na vyhru, protoze to co tam hraje jsou samy nahradnici a zapas skoncil, mozna je ve hre jeste +12 Miami..., anebo by se lavicky musely zblaznit... jako vcera v GS
jj urcite U101 na 2H je vic nez realny, 13-10 3Q ...
ted zas asi haluzis ty
jakejch 13-10?
3Q: 28-23
4Q po 3.5 min 4-3
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |