Zobrazují se odpovědi 1 až 6 z 6

Téma: nba 6/12

nba 6/12

ATL/DEN over 212 at greek -110
    Gambling feels like endless ejaculation

Už tě u greeka nechali sázet? A jaký tam máš limit. Jsem stejnýho názoru jako ty a tak jsem vsadil over na 212. Ale mohl jsem "jen" nějakých 800. Víc ani ň. Asi proto, že je to brzo od vypsání kurzu.
    Please be advised that we welcome your business, however you are not
    eligible for the 11% reload bonus at this time.

greek by mel mit limit 1k to win (asi sazis ve eurech... pak to odpovida), limit 1K maji i pred zapasem

Greeka z myho uctu sazim jen specialni veci, tohle nebylo sazeny z myho uctu, ale daval to znamej v US, tyhle early totals jedem spolecne; nechci dostat dalsi blok

Díky. Jo, je to cca 800 Eur. Já se chci právě tomu zablokovanému účtu vyhnout. Proto jsem se ptal. Sem tam teď vyhrávám, každý měsíc reload a vsázím často kolem max. Ale nikdy dříve jsem nesázel tzv. early total nebo spread, to až teď, když mám nějaké sharp od vás a taky, když vidím na sbrlines(ještě jednou díky za super odkaz), že greek je trochu vedle oproti pin. A tak mám malé obavy, aby mě taky nezablokovali účet. I když si myslím, že pár krát za měsíc by to snad nemělo vadit. Doufám.
    Please be advised that we welcome your business, however you are not
    eligible for the 11% reload bonus at this time.

jo tot otazka holt.... je pravda ze muj obrat tam asi byl podezrelej, zkratka jsem je mel za profi, asi to chce tam zajit jen obcas... a rozhodne si nenechavat pripadne ujit reload po prohre, nebo po vyhre vybrat, pockat si mesic a sazet mezitim jinde... jako me sice po sazce na FT bloknou ucet, ale reload mi ted dali ...

pokud nejaky team (denver) ma strelbu sestek pod 50%, tak to je s overem nahnuty. A pokud nechaji vyrovnavaci kos na hraci s nejhorsi strelbou z pole (Miller namisto Anthonyho), tak to dopada jak to dopada

Pravidla přispívání