-------------------------------------------------------------------------------------

Nyní už jsem opět na PC.

Omlouvám se, trochu jsem si hrál s mobilem a programem Opera Mini. Na web sazkar.net jsem z mobilu odeslal můj předešlý příspěvek v této rubrice. Po odeslání zprávy jsem si ji v mobilu přečetl a pak ji upravil a posla včetně obrázku /to je ta jakoby trochu rozhozená část stránky sazkar.net - ve skutečnosti se jedná o část kopie stránky sazkar.net/.

Přes program Opera Mini jde načíst opravdu každá stránka včetně obrázků. Zkoušel jsem tímto způsobem zatím vsadit u Pinnacle a Fonbetu - vše v pohodě. V případě betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">Betfairu a Synottipu mi vsadit nešlo. Stránky se dobře načetly i se daly jednotlivé podstránky prohlížet, ale vsadit prostě nešlo. Přes víkend vyzkouším další věcičky okolo programu Opera Mini a dám vědět.

Ještě sem zkusím opět zkopírovat nějaký obrázek(y), takže prosím admina i ostatní o trochu trpělivosti a pochopení. Po víkendu vše smažu.

Díky.

-------------------------------------------------------------------------------------