no já zkusim over, přijde mi, že v posledních zápasech jim to docela střílí
no já zkusim over, přijde mi, že v posledních zápasech jim to docela střílí
Never look a gift horse in th' moosh, I allus say!
ale under zkusim dát na UTA/LAL ( U199 @ 1,91)
uz to sem snad ani nemusis psat, to je automaticky ze sazis vsechno proti mePůvodně odeslal Pet66
fakt nechapu proc nejdem do p2p sazek
a delas velkou chybu kdyz sazis az takhle vecer, ta LAL lajna zacinala kdesi o 3-4 body vys
Gambling feels like endless ejaculation
Původně odeslal Pet66
Jj, Orbi má pravdu já to taky vsadil - UTA/LAL (ale U201,5 @ 1,935). Je to moje zatím největší sázka, takže si klidně vsadte proti a máte 95% šanci na úspěch.Původně odeslal Orbital
![]()
![]()
![]()
v miami se spí, místo aby se hrál basketbal. zvyšuji sázku na LAL na dvě jednotky a doufám, že to neprojedu na těch třech bodech
smarja chlape!! doufam ze to neprojedesd vubec, LAL sou nevyzpytatelni a UTA ted hraje dost divnePůvodně odeslal Pet66
ja jsem si vsadil Over na NCAA Gonzaga/Portland, prvnich 5 minut 30 bodu, druhych pet minut NULA bodu. Myslel jsem ze me jebne. V podobnym duchu se odehrala cela prvni pulka, takze pouhou dalsi jednotkou (1.1 jednotkou) jsem sel proti na druhou puli U 80 (Gonzaga si hraje co potrebuje, Portland mizerne strili a FT na konci nehrozi ani prodlouzeni), zatim je to 48 a uz to konci.
i když to projedu, nevadí. včera jsem měl mimořádně dobrej den, vyšlo mi úplně všechno, 3x NBA, 2x NHL, 2x fotbal a ještě 2 live NBA na první počet bodů (jajin je mi svědkem, posílal jsem mu tipy přes icq). dneska už mi vyšel 2x fotbal a nhl (ten washington co mě tak zradil v tampě). takže mohu jen navýšit zisk, určitě neprohraju - je to hra
ja dnes blbe vidim, nejak se mi to zvrtlo v hlave a myslel jsem ze mas Over
nerad bych byl spatnej prorok ale Utahu to bohuzel asi strili a bude to hodne ofenzivni...
koukám na to. ještě jsem stihl vsadit anaheim v nhl, vede 1:0 tak snad aspon to vyjde
jestli to tak bude pokračovat, udělaj tam nějakejch 230
tak průběh druhé čtvrtiny v LA mi vrací naději, to padne tak 1/2 toho co v první. asi jako v té tvé NCAA
BTW: kde sázíš live ?
wsex - live, maji jen spread, takze si to bohuzel nepojistis
nebude to prdel, nebot Utah ma druhy pulky velmi silny (predevsim zaverecnou ctvrtku)
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |