Ahoj, chci se zeptat, zkoušely jste sazet kurz (nebo kurzy) na jeden tiket cca 1,7 a při výhře otáčet sázky? Narazil jsem na zajimavou polskou stránku, kde má sazejici, při podobném stylu sázení ůspěšnost cca 60%.
Ahoj, chci se zeptat, zkoušely jste sazet kurz (nebo kurzy) na jeden tiket cca 1,7 a při výhře otáčet sázky? Narazil jsem na zajimavou polskou stránku, kde má sazejici, při podobném stylu sázení ůspěšnost cca 60%.
vitam te na foru!
tak proc sem ten link nedat ze?
osobne jsem skeptickej k jakemkoliv systemum, protoze pouze zatemnuji vysledky, ale bohuzel na mnohe z nich nedokazu najit presvedcivej protiargument.. to je moje stanovisko, ale rad se na to podivam jiste i s ostatnimi
Gambling feels like endless ejaculation
Jasně že odkaz dám, zajíma mě Váš názor: www.beri.pl/pl/300pzysku.php , možná ho někdo znáte.
Jasně systém...., ale nějakých mantinelu by se měl člověk držet. Je jasné že je hodné možnosti jak vsázet. Záleží taky natom jaký ma člověk kapitál, ale ten se dá určitě postupně vybudovat. Jáse v poslední době začal přiklánět tady k takovému kolotoči sázek.
ja tomuhle absolutne nehovim,
neni tam predevsim popsano proc by z nejaky logicky priciny ten jejich system mel byt lepsi nez cokoliv jinyho
tyhle systemy funguji... dokud se neposxxou
asi takhle... se sazkama za jednu jednotku a s kvalitnim lineshoppingem ci jistou znalosti sportu zkrachovat nelze, zvlast kdyz vsichni kolem vnucuji bonusy
moje rada je se tomu vyhnout, ale chapu ze jsem uvedlo asi tolik argumentu, jako tvurci tech stranek, totiz nula...hmm ale smrdi mi to
beriho si pamatam este z nejakeho anglickeho fora spred 3-4 rokov.. k tomu stylu: nuz kazdy ma ten svoj, ale neuznavam tie pri ktorych mas sice v zapas rovnaku doveru ako v nejaky vcerajsi zapas, ale vklad mas uz ovela vyssi, lebonejaky system ti to urcuje.. to ze ti niekto ukaze ze ten system funguje uz 4 roky nic neznamena, moze sa to pokakat preve ked do toho zainvestujes ty.. samozrejme moze to v pohode ficat dalsich X rokov bez problemov..
...ve všem musí být systém, i v sázení, jinak to nemůže fungovat. I Orbital musí mít systém, jinak by se za "brazil models" dostal až za 130 leta to on nechce. Čili má cíl, letos ještě ne, ale příští rok tam pojede. A pod vidinou tohoto cíle sází, jak, to je jeho věc. Osobně si myslím, že tolik dřiny, jak popisuješ, Orbitale, své mnohahodinové surfování po síti, musí mít systém.
nejde my o tipy(jestli mu to vychází nebo ne), ale o ty otočky. Jasně nevyjde čtvrtý tip a otočka je vháji (ale člověk si muže z výher něco nechávat bokem), ale o tu kontrolu nad vsázením.
Jak psal NEK ve všem musí byt systém a určitě ho máte taky. A oto my jde, zkoušel jsem třeba kombíky, ale v dleším období jsem byl vmínusu.
Teď zkouším otočku a prozatím je to OK.
jj ja mam system .. ale nejsou to zadny financni triky
videl jsem jen tolik prohernich strajku (dokonce na veci co pravdepodobne mely value), ze neverim, ze cokoliv co je zalozeny na navysovani muze uspet s nejakou velkou pravdpodobnosti
tady je cerstva debata o vyskach sazek, zminovana Kelly metoda bude asi variace na Beri metodu
http://forum.sbrforum.com/players-talk/ ... stand.html
já chci taky do BrazíliePůvodně odeslal NEK
:-/
Je na čase začít PEVNĚ DODRŽOVAT pořádnej moneymanagment
ty strajky jsou neskutečný a kdybych sázel s nějakým navyšováním asi už bych krachnul,solovky třeba 12 výher versus 52 proher letos,tenhle čtvrtek 3-20 v livku a všechno to byli sázky který běžně vyhrávaji a měli hodnotu jak blázen,muhhamed prohrála set z 5:1 5 :7 a pod věci,jenže pak přijde 15 :2 a je to ok,už takhle je člověk zralej do blázince ještě něco navyšovat![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
to frantisek: jjje to kapku nápor na hlavu
..třeba se někdy sejdem u Nešpora
![]()
Je na čase začít PEVNĚ DODRŽOVAT pořádnej moneymanagment
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |