Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 15

Téma: bezdratove pripojeni...

bezdratove pripojeni...

pouzivate nekdo nejake takove pripojeni treba pres t-mobile? jaka je kvalita pripojeni obecne? co treba bezpecnost- jsem cetl, ze obecne tyhle bezdraty jsou min bezpecny... a pripojim se fakt vsude kvalitne? i treba na ceste mezi mestama? diky...

ja mam CDMA a jede momentalne mnohem lip nez DSL

je to to nejlepsi z bezdratu co muzes dostat podle me (dobra kombinace slusnyho pokryti a rychlosti, ale srovnatelny s dratem to samozrejme neni), ale co delat, kdyz clovek furt cestuje

teoreticky je tam FUP ale ja nepodepsal zadnou smlouvu a nechavaji to byt, obcas se da dosahnout 1mbit, pocitej spis ale lehce pod 0.5 mbit problem je ping, diky cemuz se net zda jeste pomalejsi
    Gambling feels like endless ejaculation

tady v praze, no myslim, ze i v brne ma t-mobile docela dobry pokryti tzv. internetem 4G.. ta rychlost by mela byt kolem 1024kbit za asi 1200 mesicne( ale maj tam nejakou akci, ze kdyz to podepises na rok mas 3 mesice zadarmo, modem skoro zadarmo atd.), limit dat 10 GB
    a musi mit ten notebook nejake specialni vybaveni, nebo to proste jde na kazdem(wi-fi ma dneska snad kazdy notebook)?

T-mobile bezdrat jsem testoval a je to vtip (blbej). Upload asi 1.5 kbps s petikilovou antenou na nekolika mistech v praze. Jinde 0. ne wifi to neni, sou to svine, jak to pretahnes tak ti to zkrouhnou, no more. A k cemu ti je bezdrat jen praha a brno??? Eurotel ma taky 4G , ale krom prahy a brna ti pak jede gprs jen a to je na prd, proto pisu ze cdma je vyvazenejsi.

wifi to neni, je k tomu potreba modem nebo karta

ale v jinych mestech se muzes pripojit pomoci EDGE a skoro vsude i v malo obydlenych oblastech pomoci GPRS, tam to mas v cene, ale samozrejme ta rychlost bude slabsi... jako jasny, ze ta rychlost se nepohybuje porad na maximu, ale myslim, ze zas tak spatny to nebude.. navic ted je tam ta akce-modem zadarmo a 3 mesice...no zkusim jeste neco zjistit..

nenapravitelny spotrebitel jsi..
    jak je neco zadarmo tak to zaplatis tezce... zkrouhnout ti FUPcko a budes platit 2 roky za net co budes moct pouzivat 3 dny do mesice, ted s nima bojuju, ale dej vedet...

no uvidime ale jsem vychazel z nejakych starych dat, ted maj to 4G na 50% populace, skoro kazdy vetsi mesto a okoli... no v nejhorsim me to bude stat 10 litru za rok, coz neni zas tak velka sazka

-------------------------------------------------------------------------------------

Připojení k netu u notebooku přes T-Mobile používám už druhým rokem. Ze začátku to byla katastrofa, ale poslední půlrok je už slušná úroveň. Stránky s obrázky se načítají dlouho, ale běžná diskuzní fóra jsou v pohodě. Nečekej ovšem zázraky.

Rychlost připojení velmi kolísá: cca 50 - 170 kbps, cena za GPRS/EDGE je 699 Kč + 19% DPH, 4G nepoužívám - není v dosahu.

Doma k PC mám bezdrát za moc hezkých 299 Kč s DPH za měsíc a rychlost kolem 2 000 kbps.

Mohu tedy porovnávat - je to jako "nebe a dudy". Zatímco bezdrát je bezproblémový, T-Mobile má výpadky při špatném počasí (hlavně bouřky). Výhodou u T-Mobile je WAP zdarma, což lze použít např. při sázení přes WAP, čtení zpráv, u načítání infomap apod.

Sázet se přes připojení T-Mobile samozřejmě dá, ale livebetting u tenisu nedoporučuju - zpoždění i přes 10 sekund.

Pro mě je notebook nepostradatelný, rychlost vyhovující (nemám ostatně na výběr) a co je hlavní - na připojení za 800 Kč měsíčně si vydělám.

Těžko radit obecně. Každý by měl zvážit, zda má pro něj připojení přes T-Mobile smysl.

-------------------------------------------------------------------------------------

no, oni jeste nabizi nejaky vyzkouseni zadarmo- ti pujci modem, nebo kartu a proste vyzkousis jak ti to jde na par dnu.. asi to tak udelam

A jak je to s IP adresou? Je stejná nebo se mění při každém připojení?
    Jak u T-mobile tak u CDMA u O2?
    Please be advised that we welcome your business, however you are not
    eligible for the 11% reload bonus at this time.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Díval jsem se do historie testů a připojení. IP adresa u T-Mobile je stále stejná.

-----------------------------------------------------------------------------------------

coze pevna? ikdyz budes menit zpusoby pripojeni? treba GPR-EDGE-4G? nebo ruzne mista atd. myslite, ze by tu ip adresu na pozadani zmenili, kdyby byla pevna?

ikdyz ono asi staci je softwarove zmenit MAC adresu a to stavajici spojeni padne a bude se vsechno registrovat a pridelovat znova, ne?

gambler
    U CDMA je ipcko po kazdym vypnuti a zapnuti modemu jiny
    I want to know God's thoughts... the rest are details.

Citace Původně odeslal AMZ

Díval jsem se do historie testů a připojení. IP adresa u T-Mobile je stále stejná.

Dnes jsem donesl domu pripojeni pres edge u T-Mobile a ip adresa je dynamicka 89.24.???.???. - 89.24. zustava stejne a cisla na miste ? se dynamicky meni po kazdem restartu. Rychlost je kolem 150 kbps, ale na sazeni by to melo stacit.

Podobná témata

1. Justin.tv - omezeni na pocet pripojeni v dane zemi
    By Orbital in forum Užitečné linky
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.12.2009, 18:25
  2. Pinnaclesports a pripojeni
    By Orbital in forum Pinnacle Sports
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 02.10.2009, 11:00
  3. Odpojení VPN během připojení
    By Orbital in forum Technické prostředky k sázení
    Odpovědí: 0