pripominky vitany
Specialni sekce pro konkretni sazkovku je dana poctem threadu nikoliv jejim vyznamem
subject to change
pripominky vitany
Specialni sekce pro konkretni sazkovku je dana poctem threadu nikoliv jejim vyznamem
subject to change
Gambling feels like endless ejaculation
Hotovo, doufam ze je to trochu prehlednejsi. Jak jiz psal Orbi, pripominky a komentare vitany!
![]()
Zatim jsem nahlidnul jen narychlo,bo nemam moc casu dneska,ale novy kabat tohoto fora vypada super a je to prehlednejsi,to kazdopadne...
No chápu, jak to je, ale proč tomu tak je??? Bwin a Sportingbet by asi mohly být vloženy do sekcí evropské resp. americké sázkovky, přestože mají větší počet threadu. Myslím, že pro velkou většinu návštěvníků tohoto fóra nejsou důležitý. ( Na rozdíl od sharp tipů, které musím hledat někde dolePůvodně odeslal Orbital
).
Je to jen připomínka, ne stížnost. Samozřejmě je to teď mnohem přehlednější.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
Souhlas s Hombre.Původně odeslal Hombre
Taky se mi nelíbí, žebwin
a
Sportingbet
jsou na titulní stránce.
Strčte je do jednoho pytle k ostatním sázkovkám.
-----------------------------------------------------------------------------------------
?e jo. A Betfair nám strčili mezi burzy, místo aby byl na čestném místě hned za pinn.![]()
![]()
![]()
nj co se da delat,
musime je tam strcit,
ale pisou tam na tech jejich strankach, ze maji nejlepsi kurzy, tak sem si myslel ze by mely mit specialni sekci, no...
jak chcete
![]()
abych rekl pravdu, se mi to vic libilo pred tim, teda krom tech smajluted je to takovy min prehledny drvi, stacilo mrknout a hned jsem videl, kde je novy prispevek, ted to musim prochazet.. navic podle me pro radu novacku muzu byt to rozdeleni slozite-proste nejdou nejakou sazkovku, spatne to umisti a pak tu bude bordel.. podle me vyhledavani stacilo-problem je ze rada lidi na to kasle...
omg..Původně odeslal Sklipkan
ty nemas cervenou sipecku kdyz se prihlasis tam kde je novej prispevek??
s rozmistovanim si holt budu muset pohravat ja-resp uz to delam
ja vetsinou nebyvam prihlaseny, vetsinou jsem to driv proste prohlidl a jestli bylo na co reagovat, tak jsem se prihlasil
Ok, domluvime se s Orbim a klidne neco presunem. Co se ale tyce toho prihlasovani, tak dole vedle kolonky na nick a heslo se da zaskrtnout automaticky prihlasovani, pokud te nebavi porad vyplnovat login a heslo...![]()
Dík. Je to určitě hezčí, než když tam strašil Bwin.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |