aniz bych do socceru a navic italskyho nejak moc videl tak 2.16 na pk and -0.5 (tj -0.25) ma urcite vetsi hodnotu nez 2.4 na cistou 2ku, zvlast pokud je under dobra sazka. to jen technicka pripominka.
Takze kdo se mnou chcete prohrat nejake penizky na fotbale, tak muzete
Dnesni tip - Cagliari - Palermo 2 - kurzy v rozmezi od 2.10 - 2.40
Palermo ma vynikajici formu a se 27 body vede o skore tabulku Serie A pred Interem Milan. Cagliari je 16. se ziskem 11 bodu...
Bilance Palerma na hristich soupere je v teto sezone 4 vyhry a 1 prohra (pricemz jedina prohra se datuje na 3. kolo italske ligy - toto kolo je 12.) Palermo dokazalo vyhrat i na hristi AC Milan a Fiorentiny (mimochodem zajimavy kurz 6.5 na 1cku Empoli - AC Milan)...Cagliari doma ziskalo 6 bodu, za 1 vyhru, 3 remizy a 1 porazku. Co se tyce aktualni formy, Palermo vyhralo v rade vsech 5 poslednich ligovych utkani, Cagliari 4x remizovalo a 1x prohralo)
Jeste by bylo tento zapas dobre pojistit si na remizku, vzhledem k tomu, ze 8 z 11 zapasu Cagliari v tomto rocniku skoncilo remizou, na druhou stranu, z opravdu silnych souperu hralo Cagliari doma 1:1 jen s Interem Milan, ten zapas jsem videl a domaci mohli za remizu dekovat snad jen panu bohu, protoze tolik spalenych sanci bylo snad jen v zapase Arsenal - CSKA Moskva
mimochodem, kurz na under 2.5 golu v zapase je taky velmi slusny (okolo 1.6-1.7), Cagliary ma doma skore ze 6 zapasu 4:4 a Palermo na hristich soupere 8:5 z 5ti zapasu
....ps: jestli vyhrajou hosi ze sardinie, tak me asi klepne![]()
aniz bych do socceru a navic italskyho nejak moc videl tak 2.16 na pk and -0.5 (tj -0.25) ma urcite vetsi hodnotu nez 2.4 na cistou 2ku, zvlast pokud je under dobra sazka. to jen technicka pripominka.
Gambling feels like endless ejaculation
Kdyz bych si mel tipnout presny vysledek, tak 2:1 pro Palermo, ale to fakt hraju na 6. smyslPůvodně odeslal Orbital
![]()
to s tim underem 2.5 ale moc dohromady nejde...
betfair ma 2ku 2.62 s limitem 3.5K USD
2-1 kurz 11, to mi neprijde tak spatny pokud si to myslis
Gambling feels like endless ejaculation
Myslim, ale to je sileny riziko, trefovat presny vysledky, to nikdy nebyla moje parketa, mozna tak nektery 0:0 jeste jdou, ale todle je fakt jen tuseni...Původně odeslal Orbital
Tak Cagliari nakonec celkem prekavpive vyhralo, samozrejme na ten zapas mela vliv ta cervena karta, co dostalo Palermo v prvnim polocase, ale to uz je holt sport... nicmene prohra 1:0, takze sazka na under 2.5 vysla celkem v pohode...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |