Zdar
Souhlasim s vyse uvedenym tvrzenim, ze si za vzniklou situaci muzes vicemene sam, ale na druhou stranu nejsi prvni a asi ani posledni . Ja jsem byl ve stejne situaci, ne ze by mi tedy nebylo 18, ale fakt se mi nechtelo posilat neco, a uz vubec ne BWinu. Takze - v mem pripade mi zhruba po tydnu poslali vyhruzny email, ze pokud jim neposlu obcanku asi tak do tydne, tak me strasne potrestaji tim, ze mi vrati prachy na ucet, tak jsem se zaradoval a po dalsim emailu a zadne odpovedi z me strany se skutecne stalo. Nasledne jsem ty prachy vzal, prevedl na poker a prohral s kamosem, kterej je pak vybral a me poslal. Poker na bwinu je soucast tzv ongame network, proto je mozne hrat proti hracum kteri hraji i z jinych stranek (rozumej ze stranek ktere neprudi s obcankou). Tento postup je znacne rizikovy a nemuzu ho doporucit, protoze je to vec za kterou ti muzou i zavrit ucet a prijdes o par prcent z kapitalu. Ale prijit se na to da blbe, a jestlze nemas jinou moznost, tak lepsi naapd asi nikdo mit nebude.