samochvala smrdi ze![]()
Lajna je na +4.5... uz v tom je hodnoty mnohem mnohem mene, az tak ze ted uz bych to nehral. Typicky pripad proc hrat overnight bety a proc u toho sedet celej den.
Hned za cerstva po vypisu na Pinnacle s low vig kurzem 1.952 (oproti 1.91 je to zasadni rozdil). 6 bodiku na spreadu vypada uzasne.
Phil ma zatim 3-0 vcetne Miami, Indiana je 2-1, pricemz porazila podprumerne NY a Charlotte, takze moc proverena neni.
V Philadelphii vali Iverson a za 3pt skvele strili Korver. Philadelphia bude tenhle rok mnohem lepsi nez minule IMHO.
Ackoliv tenhle tip je muj, podival jsem se k sharpovi Jay Edgarovi - ten si sam urcuje svoje spready, a ma spread na 2.7. Tzn. pres 3 body k dobru!
Philadelphia +6 !!!
Gambling feels like endless ejaculation
samochvala smrdi ze![]()
Lajna je na +4.5... uz v tom je hodnoty mnohem mnohem mene, az tak ze ted uz bych to nehral. Typicky pripad proc hrat overnight bety a proc u toho sedet celej den.
tohle bude big game, sharpove ted uz berou Indiana -4 / -4.5
Jestli to skonci o 4-6 bodu tak to bude pro bookies rana.
zapas ve 3/4 a o 4-6 bodu to pravdepodobne neskonci
tak jsem prispel na zlaty kliky na jachte![]()
sazeni je vec nejista, jedina ekvivalence plati 100%: v okamziku kdy mi tady neco nevyjde, vyjde mi vsechno ostatni a presne naopak, takze dneska se de facto prispivalo na moje zlaty kliky
ehm...update
nyni jsem jiz rozhorcen ATL/CLE U 188 - a je tu prodlouzeni, nemam slov! kdoze to vymyslel to pravidlo OT counts
![]()
btw...
Hombremu se na totalsech nepozdavala hodnota 1pt odpovidajici jedne desetine kurzu v NBA.
Prave vyslo GS/NO U 96 2.1 na druhou pulku s poctem 95.
Je pravda ze na polocasech je hodnota jeste vyssi. Jedinej, kdo tam nejak souvisle umoznuje nakup a prodej je pinnacle. A hodnota bodu na ctvtine bude pri no-vig atakovat 0.3 a snad i jeste vyse.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |