Tak korejky nezačaly dobře, ale kurz LIVE 11,0 na zápas na Bwinu v 1. setu...to se neodmítá...ženský dokážou pořádně blbnout![]()
Trochu divoké kurzy na netu na výhru Koree (4,30). Korejky vzdorovaly jak Polsku, tak Thajvanu až do pátého setu. Japonsko je domácí, mělo lehčí soupeřky a v konfrontaci s Thajskem selhalo také. Dle mě selže i dnes a Korejky zvítězí...nebál bych se přitlačit....kamenné to vidí vyrovnaněji...já dokonce opačně![]()
Tak korejky nezačaly dobře, ale kurz LIVE 11,0 na zápas na Bwinu v 1. setu...to se neodmítá...ženský dokážou pořádně blbnout![]()
Nezačaly a bohužel ani neskončily. ?koda. Nešel jsem do toho s tebou ale doufám, že ty jsi moc nepřitlačil.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
No nevim, zda to považovat za neúspěšnou sázku...před zápasem jsem měl na Koreu kurz 4,30....Live jsem to dodal za 11,0....a průběh zápasu byl takový, že na Japonky byl kurz i 1,70...takže rozum velí, že 4,30 a 11,0 proti 1,70 jsou sure bet...samo jsem dával proti....ne sice jako 50/50, jelikož jsem opravdu věřil korejkám, ale na téhle sázce jsem rozhodně neprodělal...![]()
V tom případě je to úspěšná sázka a gratuluji.
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
tak to je jina![]()
... jen poznamka na okraj: doufam zes to nesazel na ty samy sazkovce a pokud jo, doufam ze to nebyl SBT nebo neco takovyho (ale kde jinde maji livko na takovy minoritni udalosti) - takze chlape, nyni jsme prisli na to, proc te SBT nema prilis v lasce... takhle budes delat novy ucty kazdej tejden
doporucuji to resit obecne![]()
Gambling feels like endless ejaculation
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |