si blázen Gagine,asi tě to neživý když takhle uvažuješ,ale to je jedno.Mimochodem za placený tipy bych nedal ani dolar natož tolik peněz aby mě dali tenhle poplatek na MB,ble
![]()
si blázen Gagine,asi tě to neživý když takhle uvažuješ,ale to je jedno.Mimochodem za placený tipy bych nedal ani dolar natož tolik peněz aby mě dali tenhle poplatek na MB,ble
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
no i kdyby tu nekdo nakrasne tak brzy rekl, muzete si sazet a utracet penize jak chcete, tak to s poplatkem na MB nebude mit vubec nic spolecnyho, to si jsem pomerne jistejPůvodně odeslal Gagin
jinak preju tedy pevny nervy... klidne bych jim to takhle napsal na MB a nebyl moc mirnej..vcetne toho, ze jste se pouze skladali na tipy, protoze tady MB asi strelili hodne vedle, a s tim ze prestanes sazet prijdou o penize predevsim oni... opravdu bych napsal neco obsahlejsiho
Gambling feels like endless ejaculation
Silenci....nerikam se slozit na nejakyho rozumnyho adviser 50 dolaru mesicne nebo neco takovyho....ale ten king...mam takovej dojem....to zavani nejakou fixed {to slovo miluju} srackou za 1000 dolaru za tip...Původně odeslal Frantisek
tak vime o tom prd ze jo...
funguje to? patrne jo? neverim tomu ani za mak, ale musim rict, ze jsem opravdu velmi casto velmi prekvapen coze vsechno je jinak nez jsem si myslel
Hele, přece tě Gagine nerozhodí těch 2.5 %. Jak píše Orbi, napíšu jim e-mail, když to nepomůže změním účet, ale v každém případě budu bojovat. Ale nechat kvůli tomu netové sázení? A z čeho máš pořád strach? Určitě to úplně košer není, to víme všichni, ale přece se kvůli tomu nepos...
Please be advised that we welcome your business, however you are not
eligible for the 11% reload bonus at this time.
Je nějaká šance u moneybookers zvýšit limit vybírání na platební kartu ? Momentálně můžu vybrat maximálně 1500 euro měsíčně. Pokud ho vyčerpám, musím vybírat převodem na bankovní účet, kdy si moneybookers strhávají nějaká procenta (za konverzi eur -> czk)![]()
------------------------------------------------------
stejne to nevyjde ...
na to ja odpoved neznam nicmene tvuj post mi asociuje otazku.... pri prevodu na kartu snad neplatis konverzi? rekl bych ze jo a rekl bych ze minimalne stejnou nebo i vyssiPůvodně odeslal sublac
No prave, ze ne. Jedine co platim je 1.8 euro poplatek moneybookers.Původně odeslal Orbital
Naopak je vyhodne si penize posilat pomoci platebni karty. Operace je v bance provadena jako platba kartou refundace. Coz znamena, ze mi "jako" byly vraceny penize, ktere jsem predtim "jakoby" to samou kartou zaplatil (napr. kdybych koupil neco pres net obchod, ktery se nasledne neuskutecnil a eshop mi vraci penize - "refunduje").
A s tim je spojena prijemna vlastnost, ze platba v cizi mene se prepocitava kurzem deviza prodej. Takze nejenom, ze za operaci platebni kartou neplatim % moneybookers (za prevod eur -> czk), ale navic se v bance prevede eur->czk v kurzu deviza prodej a ne deviza nakup nebo deviza stred.
------------------------------------------------------
stejne to nevyjde ...
tak to je rozhodne peknej tip zvlast pro maly sazkare!
ja teda radsi to soukromi a priplatim si za nej, ale elegantni vychytavka
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |