Zobrazují se odpovědi 1 až 3 z 3

Téma: Opravdu pro zasmani

Opravdu pro zasmani

Doporučení: Nebojte se sázet. Začněte s malými částkami (již od 1,- Kč) a uvidíte, jak Vás to bude bavit a jak budete úspěšní. Díky prémiím od GB můžete sázet prakticky ZDARMA! Pokud nechcete sázet, ale jen vydělávat, nebo máte-li "příliš velké" zisky z prémií, vyberte si jednou začas zápas s co nejnižším kurzem (nejlépe 1,01) a vsaďte na něj větší částku. Čím je totiž kurz nižší, tím je pravděpodobnější výhra. U kurzů do 1,10 se prohrává opravdu jen vyjímečně.
    toto jsem nasel na strance kterou nebudu linkovat co propaguje Gamebookers

a jeste

Gambling feels like endless ejaculation

-----------------------------------------------------------------------------------------

Naopak, já bych zde tu stránku zveřejnil. Text je mi nějaký povědomý, ale nemůžu si vzpomenout, kde jsem ho četl. Zavedl bych zde seznam nejhorších stránek o sázení - tzv. Black list. To by byl dlouhý seznam...

Podobným tipem sázení - vsadit denně jeden kurz 1.01 za celý bank, se pokoušeli na BA i tipování.cz. Vím, že na tipování.cz přišel sázkař o všechny peníze asi u třicáté sázky, když vsadil tenis a buď přímo Federer nebo někdo "takový" zápas naprosto nečekaně prohrál.

Celkem drahá srandička, podávat kurzy 1.01 - na druhou stranu pokud podává kurzy 1.01 za doporučovanou 1,- Kč, tak mu bankrot nehrozí...

-----------------------------------------------------------------------------------------

nj... jak uz sem tu psal, jeden znamy dal dokonce 3 x 1.01 do parlay...tzn. kurz 1.03, ze nebude hattrick v Champions league. Samozrejme byl.

ale vubec to neni spatnej napad s tema BS strankama..do budoucna hehe..casu malo...nicmene pokud nekdo najde debilni stranku necht se neboji sem dat odkaz, trebas lehce zmenenej, at se to nelinkuje.
    Gambling feels like endless ejaculation

Podobná témata

1. Opravdu?
    By Hombre in forum Betfair
    Odpovědí: 37
    Poslední příspěvek: 28.07.2013, 00:47
  2. Odpovědí: 68
    Poslední příspěvek: 21.11.2011, 19:25
  3. Něco pro zasmání
    By karas45 in forum Novinky & zprávy ze světa sázení
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 27.08.2008, 07:20
  4. Něco pro zasmání
    By Taxan in forum Jak sázet
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 30.12.2006, 02:09
  5. centrum vyzkum - jen tak pro zasmani ;-)
    By LadyMaster in forum Co se jinam nevešlo
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 19.08.2006, 14:44

Pravidla přispívání