Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazují se odpovědi 16 až 30 z 36

Téma: Gamebookers

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    takže jsem vložil a vzápětí zadal příkaz pro výběr
    - transakce trvala asi dvě hodiny
    - byl to zde muj první výběr - žádné ověřování neprobíhalo

Napiš jim maila.
    My nevíme, co si zrovna dneska usmysleli.

Jak si lze také zkomplikovat život
    -------------------------------

před časem jsem na chatu naznačil vzniklý problém na Gamebookers a slíbil, že až se vyřeší dám to sem. I když se mi moc nechce protože jsem si ho způsobil sám vlastní zbrklostí. Ale třeba to někomu bude k užitku.

Cca před měsícem jsem zažádal o svuj první výběr na Gamebookers. Mají v podmínkách, že pokud byl poslední vklad před více jak půl rokem, musíte vložit a pak lze vybrat. Udělal jsem jak chtěli - výběr proběhl bez problémů, žádné ověřování.

Krátce poté jsem obdržel mail s nabídkou bonusu. Vložil jsem peníze, zadal kód a nic. Tak jsem jim napsal. Dostal jsem odpověď, že mailová adresa, ze které jsem je kontaktoval není spojená s účtem, na který jsem vložil. Nalogoal jsem se tedy na účet - Personal details - a skutečně mailová adresa byla špatně, resp. s překlepem. Opravil jsem ji tedy na správnou - zadal save a změna nepovolena !!! Adresa kterou jsem zadal je spárována s jiným účtem !!
    A ted vysvětlím příčinu komplikací:

Když jsem před cca rokem zakládal u Gamebookers účet, asi jsem udělal něco špatně, ale registrace nešla dokončit s tím, že mnou zvolený nick je již obsazený. Řikejme mu treba Nick1.
    Registraci jsem tedy provedl znova - Nick2 - vložil peníze a začal. Pro jistotu, jsem napsal omluvný mail, že jsem měl problém s registrací a že je možné, že jim tam na jednu identitu vyskočily dva účty s tím, že to nebyl úmysl. Odepsali, že vidí pouze jeden účet. Začal jsem tedy sázet, po splnění podmínek připsali bonus.
    O bezproblémovém výběru jsem již psal. Když jsem se však vrátil k mailu ohledně bonusu, až když jsem si mail pozorně přečetl, všiml jsem si, že mě oslovují Nickem1 !!!
    Problém s bonusem byl vyřešen tak, že se mi dostalo odpovědi, že vstupní bonus jsem již využil.
    Problém s mail adresou byl na jejich doporučení vyřešen tak, že jsem si k MB přidal další mail adresu (údajně lze až 5) a tu sespároval s aktivním účtem na Gamebookers. To vše Nick2.

Jen nechápu, že jim někde doposud visí účet Nick1, který je neaktivní a blokuje mi primární mailovou adresu MB. Možná, kdybych tenkrát při opakované registraci neudělal ten překlep, adresu by mi to neschválilo a mohl jsem tomu předejít.
    Naposledy upravil Oldies 777; 24.11.2012 v 09:10. Důvod: překlepy a zase překlepy

Podobná témata

1. Gamebookers live betting
    By Orbital in forum Sázkové kanceláře pro rekreační sázkaře
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 25.08.2008, 07:53
  2. Gamebookers bonus
    By Orbital in forum Sázkové kanceláře pro rekreační sázkaře
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 22.03.2007, 11:42
  3. Bonus na Gamebookers
    By Taxan in forum Sázkové kanceláře pro rekreační sázkaře
    Odpovědí: 0