Zdravím všechny na tomhle foru,co jsem to tu pročetl tak mě to velice zaujalo,dobrá práce

No k odpovědi co si myslím já:

Nebudu tě odrazovat jako operátor od netu,myslím že máš v hlavě srovnaný co od toho čekáš a kolik budeš sázet.Co se týká synotu má samozřejmě nižší kurzy než většina netovek průměrově a to volání taky nic moc.Jediný dvě výhody bych tam viděl v možnosti sázení maxikombi,tedy více zápasů do jedné skupiny(pokud to tedy ještě nezrušili za dobu co tam nejsem) což je asi český unikát nikde jinde jsem na toto nenarazil ani v rusku ne a to už je co říct a další výhodu bych viděl že vypisují většinu challengerů,který se na netu nechaj taky najít ale jen u pár sk.

Podle toho co píšeš bych ti možná doporučil bet365 jsou seriozní vysoký vklady nepotřebuješ šíře nabídky dobrá live taky mají akorát zmíněné challengery vůbec.Dobrý zkušenosti mám s nordicbet všechno jednoduchý funguje kurzy slušný určitě lepší než GB. Jinak tady někde byla taky řeč o fonbet,neměl jsem nikdy s nimi problém,akorát vypisují kurzy v 11 dopoledne a pak až za 24 hod takže některý tenisy se jim časově uplně vyhejbaj,ale maj hcp,over under a challengery ovšem po pul roce mám limit 30 dolarů na zápas což je jaksi k ničemu.ze začátku měli 250 d na challengery. Jinak baw v žádném případě to už se tady opakuju,5 dimes jo ovšem nesázet na jejich chyby mají jich sice dost ale zavřou účet a vůbec se s nikým nebavý no a špička Pinacle taky stará známá věc.

GL jsem rád že jsem na toto forum narazil