-------------------------------------------------------------------------------------

to kvarkopako: Vítej mezi námi!

K Tvému dotazu:

- Rozhodně bych nezatracoval český Synottip. Sázím u něj prakticky od jeho založení (dříve Teletip) a jsem vcelku spokojený. Je to jakási náhrada za netové sázení, protože u nás je sázení přes internet nelegální. Sázku si připravíš na netu a na telefonním automatu jen potvrdíš číslo tiketu. Je to otázka cca 20-ti sekund. Hovor je zdarma. Můžeš sázet i různé specialitky z fotbalu, jako jsou handicapy či poločasy a to až do začátku poločasu! Podobně je tomu i v hokeji, ale tam už je problém vejít se do časového limitu pauzy mezi jednotlivými třetinami. V nabídce je dále motosport, futsal, basket, volejbal, házená, samozřejmě i tenis včetně challnegerů a bez 3-Aku omezení! Příjem sázek je denně od 8:00 do 23:59 hod, dříve býval NONSTOP, ale provoz byl ztrátový. Výplatu výher jsem měl vždy na účtu do dvou pracovních dnů a stačilo jen zadat na mobilu požadovanou částku a heslo. Nevýhodou Synottipu jsou bídné kurzy (na úrovni českých sázkovek) a omezování vkladů. Není to tak dávno, co jsem si mohl vsadit maximálně 500 Kč na tiket a vybraný zápas jsem pochopitelně nemohl vsadit vícekrát. Teď už dostali rozum a o něco mi zvýšili limity (podle výše kurzů a počtu zápasů). Konec reklamy Synottipu a nyní již k netovému sázení.

Tvůj dotaz je značně všeobecný, ale snad se postupně dobereme k nějakému řešení. Začnu trochu odjinud. V případě netového sázení se v budoucnosti nevyhneš netové peněžence Moneybookers, případně NETeller. Poslouží Ti k převodu peněz z účtu na účet, či mezi sázkovkami. Jistě - sázkovky Ti pošlou peníze také rovnou na účet, ale většinou s nějakou ztrátou a v případě mezinárodního bankovního převodu činí poplatek několik stovek korun. Zvaž proto zřízení účtu u Moneybookers. Návod najdeš přes vyhledávač Google. Je to prosté a pokud jsi studoval střední školu, zvládneš i vyplnit jednoduchý bankovní příkaz k převodu peněz.

Jak jsem vyrozumněl, dáváš raději přednost netové sázkovce s českým menu. Tím se nám volba velmi podstatně zužuje. Tzn. že je tu možnost: bet-at-home, Betway, bwin, Eurobet, Expekt, Unibet, WorldBet, Sportingbet a některé další. Pokud mohu radit, vyhni se především WorldBetu (špatná platební morálka) a Eurobetu (podkurzy a 3-aku omezení téměř u všech tenisů mimo pár hlavních soutěží). A pro jistotu i Sportingbetu, v současnosti si nestojí nijak dobře. Asi Tě budou odrazovat i od bet-at-home či Betway, ale pokud budeš sázet dle Tvých slov v řádu stokorun, klidně bych si nějakou z těchto dvou sázkovek vybral. V případě Expektu a Unibetu jsi už poměrně v dobrých rukou a nemusíš se bát ani vyšších vkladů. Na závěr jsem si nechal lahůdku v podobě bwin, na kterou téměř každý nadává, ale Tobě by možná vyhovovala. Nejrozšířenější nabídka live sázek (tedy v průběhu zápasu). Nevýhodu jsou obrovské podkurzy na favority a při vyšších výhrách problémy s výplatou výher.

Když netovou sázkovku, chtěj určitě BONUS při prvním vkladu! Bonusy jsou vypsané téměř u každé sázkovky. Snadno si je najdeš sám a rozhodneš se, který je pro Tebe nejvýhodnější. Nedívej se jen kolik Ti dají peněz "zdarma", ale hlavně jaké jsou podmínky pro splnění bonusu!

Když to shrnu:

Zřiď si účet u Moneybookers a převeď tam peníze. Podívej se na nabízené bonusy u sázkovek. Dále doporučuju sledovat pravidelně alespoň po dobu dvou týdnů nabídku sázkových příležitostí u vybraných sázkovek. Tím si uděláš zhruba představu, jaké kurzy a sportovní sázky vypisují. Vyber si sázkovk(y) a převeď peníze z Moneybookers na Tvůj účet u zvolené sázkovky. Během pár sekund můžeš začít sázet. Ale POZOR!!! Sázení po netu je droga!!! Můžeš totiž vsadit prakticky kdykoli cokoli, což láká k různým nesmyslným sázkám typu "který tým bude mít první výkop", což je cesta do pekel!

A na úplný závěr - sázet 5 zápasů (Tvé příklady) na jeden tiket je hloupost. Když už podobné sázky podáváš, tak vždy přes kombinátor. Ale to už je jiná oblast sázení...

Hodně štěstí a časem se ozvi, jak jsi dopadl!

-------------------------------------------------------------------------------------