jj.diky.
Založíš účet v Eurech u Expektu, pošleš ekvivalentní částku v korunách ze svého účtu, a budeš hrát normálně v Eurech, oni si to převedou. Taky mám normální korunovej účet u Spořky a takhle jsem tam kartou nedávno vkládal, jen si musíš propočítat podle současnýho kurzu, kolik Euro máš zadat vklad, abys třeba nepřeplatil maximální limit toho bonusu (oni uvádí, že těch 1400 je cca 60E, ale to je stará info, teď je kurz jinej).Původně odeslal Tomas
co to je ten reload prosim
Tak se prostě nazývají bonusy pro stávající zákazníky, tzn bonus na 2. a další vklad.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
Orbi nebo Admin,myslim,ze by nebylo od veci pridat reload bonus do slovnicku.
1. vklad i výběr by neměl být problém. Nepoužívám přímo bankovní převod, vše ženu přes mb, převod peněz expekt na mb,dle mého testu průměr cca. 3 minuty.
2. o "bonusy" se nestarám, zde ti neposkytnu relevantní informace.
Pro Čechy maj asi jenom tu 250CZK / 10EUR volnou sázku. Časy 1400 CZK jsou asi nenávratně pryč.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Přecejenom nabídku k MS dali. Sázka bez rizika do výše 500CZK/ 20EUR http://www.expekt.com/frameset.jsp?loca ... eid%3D2115
JJ mě před MS nabídli ještě navíc 1250kč pokud se jim vrátím.. Podmínky docela v pohodě, tuším 3x protočit na 1,5 a výše.. Tak to budu mít u nich na livka![]()
Všichni se tam sejdem...
sem našel na netu ¨
http://dl.dropbox.com/u/8960400/Kurz%200.98.png![]()
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
u teto SK jsem v minusu, presto mi dnes nevzali sazku za XXXX CZK na fotbal, zajimave to![]()
Vcera za $299 to win vzali hned, ale dneska sem dostal limit $53 to win. Vsazeno na HCP MLB.
dokud to měli švédi (snad se nepletu, každopádně to byla skandinávská sázkovka), bylo to o.k., jak to prodali francouzům, šlo to do hajzlu ...
Tak mi dali standartni limit $20 to risk (netankuje je co to je za kurz) na MLBa to jsem zkousel jestli projde $40 to risk.
Jeste prihodim info. Nakonec slo vsechno nad $3 do schvalovani. Nevim podle jakyho klice to bookie hodnotil, jelikoz kolikrat kurz co byl v arbu s pinnem prosel za $20 a kurzy kde byla 0,0x% ztrata meli limit $3.
Na hlavni strance se pise:
avsak me prisel mail s touhle informaci:Před tím než provedete výběr, nebo převedete prostředky do jiného produktu, musí být uvítací bonus nejméně osmkrát (protočen ve sportovních sázkách (předzápasových nebo live) a každý tiket musí být s minimálním kurzem 2.00 nebo vyšším. Systémové sázky se nezapočítávají do požadavku na protočení.
Po prosazeni $150 dosel email stim ze podminky bonusu jsou splneny.$50.00 bylo připsáno na Váš účet. Pro směnu bonusové částky za hotovost musíte:
vsadit nejméně $150.00 ve sportovních sázkách,
každý tiket musí mít alespoň kurz 2.00 nebo vyšší
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |