Jelikoz vidim ze me tu par lidi chce pitchnout do k... tak jsem se rozhodl, ze Kif neni avatar, ktery vzbuzuje respekt, ktery si zaslouzim![]()
Zmenil jsem si tedy obrazek a prd, novy nejde uploadovat. Copak s tim je admine???
Jelikoz vidim ze me tu par lidi chce pitchnout do k... tak jsem se rozhodl, ze Kif neni avatar, ktery vzbuzuje respekt, ktery si zaslouzim![]()
Zmenil jsem si tedy obrazek a prd, novy nejde uploadovat. Copak s tim je admine???
Gambling feels like endless ejaculation
Melo by to fungovat, nebyly nastaveny prava na zapis do adresare kde se ukladaji obrazky, nevim kdo to zmenil...![]()
Měl bych prosbu na admina. Snažil sem se přidat obrázek ke svému profilu a hlásí mi to chybu:
DEBUG MODE
Line : 179
File : usercp_avatar.php
nevim jestli nedělám něco blbě. Jestli ano, tak prosím co? Dík
to mi tam taky obcas skoci kdyz vkladam post (s citaci)
![]()
snazil jsem se zmenit si obrazek... hodilo mi to chybu jako peeterovi
nehodlam Te admine rusit telefonem, ale kouni na to pls
jinak si myslim ze to bude stejne tim podelanym hostingem, je opet cas na zmenu
jj. Čas od času to zkouším a pokaždý stejná chybaPůvodně odeslal Orbital
![]()
a ja si furt rikam proc tak malo lidi tu ma avatara
admin zmizel na chalupu, ale v nasledujicim tydnu snad bude forum snad opraveno, takze budeme moct vsichni editovat sve udaje
pravdepodobne to souvisi s tim, ze predelaval registraci s tou antispamovou otazkou
dekujeme za pochopeni
No je to ostuda no... omlouvam se, byl jsem delsi dobu pryc... uz by to melo byt v poradku
dnes sa mi vyskytol jeden bug ktory je pisany v tom baskete!
A dalsi s obazkami ale neviem ci to suvisi s tym bugom alebo je to dalsi
no konkretne:
" Všeobecná chyba
Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message
DEBUG MODE
Line : 179
File : usercp_avatar.php"
![]()
ti rikam, uploaduj obrazek na imageshack.us a ja ti ho tam SNAD zadam rucnePůvodně odeslal stavkove.unas.cz
Ted jsem zkousel zmenit avatara a mne to jde normalne bez problemu...
I want to know God's thoughts... the rest are details.
Dnes sem si zkoušel přidat obrázek postavičky, ale píše mi to, že obrázek musí být jpg nebo gif nebo png. Zkoušel sem všechny formáty a pořád to stejně hází tuhle hlášku![]()
Bohuzel se nejdena o technicky problem, ktery muzu spravit ja, ale nefunguje upload souboru obecne. Uz se to resi s poskytovatelem sluzeb, hned jak to pojede dam vedet.
Jinak diky za upozorneni, omlouvam se, po tom fofru kdy jsem byl pryc a pak spravoval tu cestinu, jsem to zapomnel zkontrolovat. Diky
Uz by to melo fungovat. Kazdy server ma jine nastaveni PHP, musel jsem upravit kod rucne, proto se to tak zdrzelo. Kdyby s tim stale mel nekdo problemy, tak dejte vedet.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |