3-0 a 4-1 je vcelku totez
pinnacle a asijske sazkovky to maji presne takhle, ale jen v socceru a jen na HCP ne na totals
uz se to tu resilo asi 10x a neznam nikoho, kdo by se na to nechytil
3-0 a 4-1 je vcelku totez
pinnacle a asijske sazkovky to maji presne takhle, ale jen v socceru a jen na HCP ne na totals
uz se to tu resilo asi 10x a neznam nikoho, kdo by se na to nechytil
Gambling feels like endless ejaculation
Zdravím pánové, zrovna jsem tohle řešil a našel jsem tu tenhle super manuál.
Chtěl bych se zeptat jestli totéž platí i u tenisu např. zápas Nadal - Souza výsledek je 6:3 6:2 já mám vsazeno Souza +7 games vrací se tedy vklad ??? Pokud sázím i pinn.
Naposledy upravil Takurčitě; 15.02.2013 v 12:39.
Ok děkuji za rychlou odpověď.
Zdravím, rád bych se zeptal ohledně toho co popisuje Orbital, týká se to sázky -0,5 na pinnacle .
Pokud sázím na tentýž team klasickej 1X2 v money line nebo -0,5 tak např. na pinnu v NHL je to dost velkej rozdíl v kurzu a neliší se jen nepatrně.
Třeba zápas Flyers - Devils, můj favorit jsou Devils v money line je kurz 1.671 a v HCP -0,5 je kurz 2.180.
Chci se zeptat jestli v tom není nějaký háček? Pokud chci hrát ostý tip na Devils tak nechápu ten kurzový rozdíl tak velký? Je to tip bez OT.
Děkuji za objasnění a odpovědi.
Naposledy upravil Takurčitě; 15.02.2013 v 23:56.
Cus, nevim kde presne to mas rozkliknuty, ale rekl bych, ze u teho kurzu 2,18 je to sazka na vyhru devils v zakladni hraci dobe a ten kurz 1,671 je pk handicap coz znamena, ze v pripade remizy bude tvoje sazka VOID... ale jisty si tim nejsu
Fandit srdcem, sázet rozumem
+0.5 je dvojtip klasickej a -0.5 je klasickej "jednotip", to znamena jestli vsadis -0.5 nebo klasickou sazku z 1X2 na vyhru toho samyho teamu je to totez. Tudiz kdyz ti nekdo da na vyber mezi -0.5 a sazkou na vyhru toho teamu, vsad ten lepsi KURZ moc se lisit nebude. Trebas ted na Pinnacle je Croatia 2.53 klasicky a 2.5 (-0.5) ale sazka je to stejna na to ze Chorvatsko vyhraje.
Když se podíváš na pinn do NHL tak to tam uvidíš...
Pokud vim, tak na Pinnacle se sází ML včetně OT, ale to je celkem jedno. Rozdíl mezi AH-0.5 a ML/AH0 je samozřejmě velký, protože v 1. případě remíza=prohra, ve 2. push.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
Rekl bych, ze vzdycky ne miku. Tedka se nebavime o tech sazkach vcetne OT co sem pochopil... Kdyz si na pinnu otevres NHL tak nekliknes hned na to prvni, ale na to treti. V cestine je tam napsany normalne "radna hraci doba" a tam to je podle me jak kdyz pk handicap, takze v pripade remizy ti vratijou vklad. Nebo myslis, ze aj tam to je vcetne OT?
Fandit srdcem, sázet rozumem
To je pravda, v sekci NHL Regulation Time ML znamená AH0 (DNB).
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |