Vsiml jsem si novy sazkovky co je v cestine a ma reklamu na seznamu nebo kde. Pry jsou snad relativne duveryhodni. Bonus 100%, max 2000, jedenkrat protocit na kurzech pres 1.7, ale nelze ho pozadovat na vklad pres Neteller![]()
![]()
Vsiml jsem si novy sazkovky co je v cestine a ma reklamu na seznamu nebo kde. Pry jsou snad relativne duveryhodni. Bonus 100%, max 2000, jedenkrat protocit na kurzech pres 1.7, ale nelze ho pozadovat na vklad pres Neteller![]()
![]()
Gambling feels like endless ejaculation
No ja teda nevim.... design trochu jak expekt, ale jinak to pripomina klasickou sqare sazkovku. Evidentne nemaji radi NetellerKde jsi vzal to, ze jsou "relativne duveryhodni"?
Jsou clenem Carmen Media Group, ktera provozuje funkcni si kaisn, takze asi exanduji do interneovyho sazeni. Tzn. jakoby to neni uplne novygambling-site.
S tim expekem mas pravdu-pripoinaj je desgnem, nabidkou i tim jak maji pomaly a padajici stranky![]()
Cetl jsem na ne uz stiznosti-pomaly vyplaty, spatnej zakaznickej servis, velky poplatky. Jelikoz funguji par tydnu - pockal bych..
zatim je to jedna pani povidala... asi jsou jen jisty problemy s bankovnim prevodem. Sazkovky de facto ze skandinavie (byt s registraci na malte) nebyvaji uplnej podvod.
maly uryvek prispevku z jineho fora
Zdar, jak jste spokojení se sázkovkou betway? Já byl do prvního výběru. Sice mají účet v korunách a u české banky, ale poslali mě výběr v librách a navíc v divným kurzu. Vybíral jsem 5 litrů a ale na účet došlo ( když to moje banka vrátila na koruny ) jenom 4347 a to si pak ještě strhla poplatek za převod takže jsem na tom výběru tratil 800,-
![]()
![]()
![]()
![]()
jak rikam - shit bookie
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |