-------------------------------------------------------------------------------------

Pokud sy tyto stránky chtějí udržet určitou úroveň, měly by tomu odpovídat i příspěvky.

Citace:

Zdravím,
chci jen říct, že Betandwin jsou pěkní přizdisráči. Inzerujou výplatu do hodiny a trvá jim to několik dní. Příště jdu radši do fortuny (to jsem zvědav jestli to tu vydrží)

Podobné "výkřiky do tmy" jsou o ničem a nikomu nepomůžou. Když mám špatnou zkušenost s tou či onou sázkovkou, tak napíšu konkrétní případ a podrobnosti. Až později na dotaz admina bylo upřesněno, že se jedná o výběr peněz přes e-banku.

Omlouvám se za trochu podrážděnější reakci, ale na stěžovatele Bwinu jsem už pomalu alergický. Když někam vkládám peníze, nejsem přece "12-ti letý Jarda", abych dal jen na reklamu. Porozhlédnu se po domácích a zahraničních netových stránkách a snadno zjistím, co je Bwin zač. Vím, do jakého rizika jdu a počítám s tím.

Jednu stížnost kolegy z Mexika jsme tu již řešili. Určitě by nebylo na škodu, aby tu admin udělal pořádek a příspěvky uspořádal nebo rozšířil nastavení sekce Sázkové kanceláře na podsekce jako na BA: všeobecné dotazy, bonusy od sázkovek, reference a review sázkovek, black list. Pomalu, ale jistě zde začíná být s rostoucím počtem příspěvků nepřehledná situace.

-------------------------------------------------------------------------------------