Zobrazují se odpovědi 1 až 5 z 5

Téma: Vrátil som sa z pekla

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Kdyz jsi byl dva roky v pekle, zmenilo se neco tady "nahore"? Tim navazuju na Peklo/Očistec/Raj level IV. Tim jsi rekl, ze se nemeni nic, ale jestli se neco posunulo v ramci toho nemennyho kruhu. Ja to uz posoudit neumim, i kdyz jsem mozna v pekle od doby co sem odjel do Brazilie. Kazdopadne mi prijde, ze nejaky veci, ktery v historii vesmiru budou uplne nesignifikantni, se fakt zrychlily. Mluvim o nejakym toku nestabilni energie mezi lidma, ktera nemuze na povrch jako ve slavnych 90kach a manifestuje se treba v tech zkurvenych uprchlicich.

Proste by me zajimalo, jak vidis tyhle veci po dlouhym pobytu v temnote. Jsi tu uz dva mesice, tak mozna jestli si spis vzpomenes na ten naraz "reality" po navratu.
    Gambling feels like endless ejaculation

Nič sa tu nezmenilo. Ani sa nič nezmení. Do doby, než naprogramujeme umelú inteligenciu prinajmenšom v podobnej podobe ako ju dakedy dávno naprogramoval Stvoriteľ. Normálny, cyklický proces. Máš pravdu v tom, že proces tej tvorby sa značne urýchlil. Napíšem neskôr na toto celé komplexný post, takto je to vytrhnuté z kontextu. Čo sa týka nárazu "reality", tak prebiehal väčšinou úsmevom v duši. Možno to prebieha aj na tvári, asi ano. Inak, aj Mona Lisa sa tak nejako "priblblo" usmieva. Dávnejšie sa tu preberalo "thinking outside of the box", pamätáš. Tak o tom to je.
    Vlastne platí - v našom svete je všetko v poriadku
    Zavrhli úmysl, který Bůh s nimi měl. (Lk 7,30)

Nepodľahnite podfuku, že svet sa delí na dobrých a zlých. Svet je ring, kde jedni hajzli bojujú proti druhým hajzlom.

Pravidla přispívání