Za me dobrej napad, mam docela problem usledovat deni v altcoinech krome tech nejvic basic veci typu prudkyho narustu ceny a celkove mam toho dost co dostudovavat. Zabral bych kdyztak ripple.
Za me dobrej napad, mam docela problem usledovat deni v altcoinech krome tech nejvic basic veci typu prudkyho narustu ceny a celkove mam toho dost co dostudovavat. Zabral bych kdyztak ripple.
Jsou weby, ktere to prezvykaji a vytvari nejaky souhrn, treba hacked.com (neni treba platit, v Google cache vsechny clanky jsou v plne verzi). U ICOs bych jim neveril, u starsich coinu jsou to docela dobre zpravy.
Ja jsem dost researchoval a zajimal se o Litecoin, ale v posledni dobe nevim nevim. Ted sleduju Monero, i kdyz to tu taky moc fanousku asi mit nebude.![]()
Urcite ty vycucy jsou, ale me zajimaj i pribehy tech lidi, co to pisou a tady se prece jen trochu zname.
Druha vec je, ze myslim, ze tady k sobe i citime urcitou odpovednost, takze je to proste jiny. Taky vime, ze asi/snad neplacame do vetru, tj. ze v tom clovek skutecne je pohrouzenej a zainvestovanej.
Tj. kdyz udelas vycuc z vycucu treba ty, je to pro me asi tak nekonecne vic relevantni informace, nez kdyz to musim zpracovavat sam.
Gambling feels like endless ejaculation
jojo Hokkaido go for it! XMR bude mat svoje use case ako kazdy z velkej stvorky. btc, eth, xmr, ale aj zatracovane ltc maju value. ostatne cierne kone sa prave kreuju a treba to sledovat. Skoda, ze ste mi vyfukli "moje" coiny.
inak stastne a vesele vsetkym, nech sa vam plnia priania a mate pevne zdravie na tu jazdu co nas caka 2018 (aj ked neviem ci sa tu mozu oslavovat sviatky, pamatam na video zasrany vanoce tu)
Naposledy upravil zubejda88; 21.12.2017 v 23:45. Důvod: +1 stamina :D
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |