ETH
mozna raiblocks
komodo
qtum
ubiq
ale vubec nejvic zajimavy jsou podle me meny co maji minimalni obrat a minimalni market cap a solidni tym
pokud tohle nekdo cte zvnejsku a zajima se o nejakou obskurni menu na ktery se neco dela tak se mi URCITE OZVETE
ono je tezky chtit, at sem nekdo pise referaty o necem, co ho nezajima samo o sobe, tak jsem to uplne nemyslel
holt clovek nemuze mit vsechno no
pokud tu zacnete psat sracky jen proto, abyste byli v alt-sekci, tak samozrejme muzete ztratit vsechno
psat sracky = hlavne se vychylovat z toho jak jsem v ty sekci napsal, jak chci, aby ty coiny byly popisovany (skutecne se musite aspon snazit ten coin zaroven obhajovat i shazovat)
Gambling feels like endless ejaculation
Rezervuju si IOP
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
idem do ADA
"V sázkovém byznysu platí, že kurz 100:1 a vyšší cifry už vyjadřuje, že bookmakeři jsou si jisti, že se daná věc nemůže stát. A zařadili je jen z marketingových důvodů."
beru Augur, pokud ho ještě nikdo nemá
ada by si ale fakt mel nekdo vzit
pokud se treba tyden nikdo neprihlasi a nevadilo by, ze budu jeste pomalejsi nez s tim stratisem, tak bych si to vzal, zaujalo me to...
Jsem na tom celkem podobně, vypadá to zajímavě, ale začínal bych prakticky od 0, takže by to asi i dost trvalo
no vyhodu bude mit ten kdo ma nejakej naskok, idealne treba to i drzi
urcite bych si nejake koupil, v mem pripade to k tomu patri tak nejak prirozene, s tim Stratisem to mam stejne...
Mohl bych teda poprosit jeste o to Cardano (ADA)?
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |