Ja mluvim na tomhle foru o value, furt o nicem jinym.
Nemuzes mit value v tom ze jdes proti davu a s davem. To logicky nejde. Asi jako kdyz mas pk barcelona 1.03 a pk nejaky loser 30. Proste vydelavat se da jen na jednom nebo na nicem (kdyz je kurz spravne nastavenej). Jina vec je, ze tech 1.03 proste bude skoro porad vyhravat a to lidi mate v tom, ze to ma value. K tomu si pricti tu herd nature lidskou a katastrofa je dokonana.
Jsi proste na strance, co rika, to co rika. Jestli si pamatuju, a nic proti tomu, narodil ses trochu se zlatou lzickou v ustech. Potkavam hodne takovych lidi, je to jiny mysleni a ja proste vim, ze zkrachujou. Mozna ne za svyho zivota, kdyz jsou opatrny, ale ve druhy, treti generaci, uz s jistotou.
Ty kurzy 1.03, kdy je temer jistota, ze jakysi trend bude pokracovat, jsou ten mor. Nechapu o cem se tu bavime. Udelal jsi chybu u toho btc kde jsi tvrdil, ze spadne na 800. Furt ses nepoucil a naopak davas rady, ktery na jakymkoliv traderskym foru o cemkoliv v circlejerku si opakuje 99% lidi. Neni mozny aby to fungovalo. Bank bere maly zlomek z toho 1%. Ten zbytek z toho 1% kontrarianu shori zas na necem jinym.

Odpověď s citací