Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 17

Téma: Skrill - Source of Wealth form (ověření účtu)

Skrill - Source of Wealth form (ověření účtu)

Normálně si dokážu poradit, ale v tomhle případě jsem docela zaskočen. Tak se ptám, jestli už někdo prováděl tohle ověření.
    Na email mi dorazil formulář k vyplnění, první výzvu jsem tak nějak ignoroval, protože ve virtuálním světě se považuju za ostrýho týpka. Teď mi ovšem dorazila upomínka, že do 14 dnů bych mohl mít blokovaný účet.
    "It's not the strongest species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change" -- Darwin.

Neni to fishing?Ja jsem se nesetkal jeste z formulari.
    Normalne jsem posilal fotky dokladu primo ze sveho uctu.Tam je overili a odepsali.

Gambling feels like endless ejaculation

By me zajimalo, co by napsali na professional gambler. Co jinyho jim psat a jak jim to dokazovat? Posilat tikety?

Tam takova option neni. Je potreba jim napsat to, co chteji slyset a to je vcelku uplne jedno. Prijde mi ze i banky to uz berou vlaznejc nez 2 roky zpet a cim vic takovych picovin, tim vic vlazne se to bude brat. Stat zjistil, ze absolutne nezvlada kontroly a vynucovani prava, tak to outsourcoval na firmy. Firmy, ale pomalu taky zacinaji zjistovat, ze na to nemaji a nikdo jim ty naklady neproplati, takze se to logicky bude delat vse jen na oko.

Jestli mohu ještě otázku. Odesílal to někdo? Mě osobně ještě limit nevypršel a když sem psal na Skrill VIP otázku, co to zkouší, tak mi neodpověděli.
    "It's not the strongest species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change" -- Darwin.

ja se nepamatuju uprimne,mam pocit, ze jsem to vyplnil, ale je toho tolik, ze zapominam

jak je znam s tim jak vysiraji u affilu, tak budou psat x urgenci prinejhorsim,podle me pokud jsi nejak zareagoval, tak jsi temporary safe

Ahoj vespolek,

osobne bych jim nic neposilal, dokud to nebude absolutne horet. Mam u nich tri ucty, z toho jeden VIP a jeden firemni a nedoslo mi to ani na jeden. Asi uz jsem overeny z minula, fakt nevim...

Taky me jednou zacal buzerovat jejich affiliate manager, nejaky bulhar, ze pry jim prinasim moc novych registraci a ze chteji seznam vsech URL kde je na ne odkaz (jako kdyby si to nemohli zjistit sami). Tak jsem je vypnul a zacal propagovat Neteller a Skrill jenom bez affil odkazu. Alternativa Netelleru tak nejak padla tou akvizici.

Podobni curaci jsou nekdy i v bankach, posilal jsem neco pres bitcoin a prisel mi vyber ze Skrillu a Zuno banka se zacla chovat, jak kdybych byl terorista, deset zmeskanych hovoru, tri emaily, hrozba blokace uctu. A to slo asi o dva tisice Kc... Takze v Cesku se velkym obloukem vyhnout Zuno a Raiffeisen (taky maji stejne vlastniky), vybrat nejakou rozumnou vetsi banku (male banky maji tendence resit sracky), pripadne si zaridit banku v zahranici.

Bacha Zuno uz nnei Raiffka, byt na 404 pagi to furt maji napsany. Koupili je nejaky Rusaci. Raifka je teda ultra shit, zavreli mi v Rakousku ucet za marginalni prevody na bitcoin burzu. Jinak vitej.

Tak sorry, o tomhle me rekl primo clovek co v raifce delal, tak sem to dal neoveroval. RB a btc dohromady nejde.

moja skusenost spred tyzdna: zuno mi odmietli prijat platbu od krakenu, takze zuno a bitcoin zabudnite.

Citace Původně odeslal burila Zobrazit příspěvek
    moja skusenost spred tyzdna: zuno mi odmietli prijat platbu od krakenu, takze zuno a bitcoin zabudnite.
    Zkus Sberbank

Sberbank je pro me uplne nejvic shitbank. Zjevne se nase zkusenosti s bankama lisi jak ty kurzy v linesmakersky sekci.

Za sebe se Zunem nemám problém, ale jen co se týče sázení.

Pravidla přispívání