Neviete niekdo ,ake ponukaju "deal" pre nove kamenne pobocky? (Chcel by som si otvorit v mojej knajpe pobocku, tak by som chcel vediet orientance kolko moze byt zhruba podiel zisku alebo ako to maju udelane) ...dik
Neviete niekdo ,ake ponukaju "deal" pre nove kamenne pobocky? (Chcel by som si otvorit v mojej knajpe pobocku, tak by som chcel vediet orientance kolko moze byt zhruba podiel zisku alebo ako to maju udelane) ...dik
Nejlepší bude když se ozveš přímo Fortuně, dostaneš konkrétní a aktuální informace.
nebo tradewindovi, ten ma svy pobocky ne![]()
Gambling feels like endless ejaculation
ja bych tam dal jen diru do zeme s napisem vig 20%, hodil bys tam kilo, vypadlo by 8 petek a na monitoru by se pustil nejakej fotbalovej zaznam
na 100% jsem na strance nejaky cesky kamenky videl odkaz na tenhle "kamennej affil", uz nevidim
me taky neprijde jako dobry napad tam volat, napsal bych email klidne na normalni support, pokud te tam nebudou schopny nasmerovat, tak je to hned flag #1, ze s nima nebude neco v poradku
osobne bych sel spis do tipsportu, uz jen proto, ze vime, ze fko se bude spojovat s bwinem a jak vime, tak bwin ojebava kde muze a kdyz neojebe na fuzi, tak bude ojebavat posleze
(ted jsem se bavila nedohodl na necem s bwinem, pac ty lidi co jim tam zbyli to je tragedie... naopak jsem si psal s bet365 a ty jsou pro zmenu neuveritelne sebevedomi a nafoukany a prej pro ceskej trh pro ne bwin+F neni zadna konkurenceto je samozrejme blbost, ale myslet na reputaci toho, s kym se chci spojit mozna neni uplne od veci)
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |