Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 29

Téma: počítač - operační systém

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    už nemám přítelkyni...
    Mám v Dual Bootu Mint a občas používám, pocitově je to rychlejší o dost, navíc zrovna ten Mint se ovládá skoro jako Windows. Jel mi rychle i na netbooku.

už nemám přítelkyni...
    Tak instalace se zdařila. Opravdu to chtělo vytvořit novou parttiton.

Několik dnů jsem testoval jednotlivé distribuce ale je to málo, chtělo by je prozkoumat víc do hloubky , ale na to není čas. Postupně jsem vyzkoušel distribuce Lubuntu , Xubuntu , Ubuntu a Linux Mint Cinnamon. Nakonec jsem se rozhodoval mezi Ubuntu a Mint . Všichni chválí Mint ale mě to prostředí nějak nesedlo, Vadila mě hlavně ta všudepřítomná šedá barva. Určitě to jde vyladit k obrazu svému ale vím že bych nad tím strávil zase spoustu času a tak si zatím nainstaluji znovu Ubuntu. Ubuntu s tím svým prostředím Unity mě sedlo - je jasný že je tohle ale hodně subjektivní.

Co se týká rychlosti potvrzuji co psal Guga .
    Od nejrychlejšího po nejpomalejší:

1, Lubuntu
    2, Xubuntu
    3, Mint
    4, Ubuntu

Přičemž Ubuntu je i tak rychlejší než Win7.

Teď mám ale problém , kdyby někdo věděl s řešením tak prosím poraďte.
    Problém je následující :

Nevím jak je to možné ale než jsem začal na disku tvořit nové partition a instalovat, tak měl disk D velikost 150GB. Teď po sloučení těch rozdělených partition a zformátování disku D má jen 94 GB. To asi znamená že si ty distribuce ukryly části disku a Windows ty skryté části nevidí. Potřeboval bych poradit jestli existuje nějaký program kde by šlo ty skryté části najít a znovu zformátovat - sloučit s diskem D , tak aby měl opět velikost těch 150 GB.

Pravidla přispívání