Ubuntu konci s prostredim Unity.
https://www.root.cz/clanky/ubuntu-ko...lefony/nazory/
S Ubuntu a prostredim Unity jsem na Linuxu zacinal. Velka skoda. Asi si ho jeste jednou z nostalgie nainstaluju.![]()
Ubuntu konci s prostredim Unity.
https://www.root.cz/clanky/ubuntu-ko...lefony/nazory/
S Ubuntu a prostredim Unity jsem na Linuxu zacinal. Velka skoda. Asi si ho jeste jednou z nostalgie nainstaluju.![]()
Ja bych se jen strasne bal tohle pouzivat na sazeni. Kdyz vidim v analytics, kolik lidi ma neco co nejsou vidle nebo mac system, tj. nula nula nic a proveroval bych nejaky podezrely sazkarsky ucet, tak bych se na OS podival. Jo, to bych delal ja no... jak jsem pochopil, tak korporace delaji uplny hovno, takze to asi nebude tak horky. Ale presto nejak umyslne vybocovat z rady je divne.
Gambling feels like endless ejaculation
pokud se chces maskaovat az takto, tak je tusim nejaky dopnek, ktery fake-uje hlavicky browseru, ktere se odesilaji a muzes se tusim tvarit jako widle i se freeBSD, ale nezkousel jsem to.. jen o tom, kdysi kdesi cetl.. takze link nedam..
Mnohem jednodussi je se nemaskovat, koupit nejakej levnej comp s vidlema a za dva roky novej. Zapomenes na hlavicky, vtluces si do hlavy, ze se ti vse maskuje, pak tam nahrajes nejakou aplikaci a ta uz se maskovat nebude a ohen bude na strese. Multiidentitni zivot si clovek nemuze vysperkovavat.
Porad dokola to same. Ted resim opet tu virtualizaci pro jednu aplikaci a i kdyz to je vse na profi urovni tak taky neni jasny, jestli kupovat dela s virtualama nebo 10 malych mrdek.
Me prijde ze tyhle technicky vychytavky delaji presne a pouze geekove a proto jsou to geekove a ne vydelavajici lidi.
Linux je fajn, ale na sazeni zrovna moc ne.
novy mint 17
Main Page - Linux Mint
Jen poznamka, mel jsem ntb 6GB pameti, i5 procesor. Uz mel horsi baterku, parkrat mi spadl na zem, tak byl krivej, nesel mu touchpad poradne a byl relativne tezkej.
Tak jsem si koupil po 2 letech ultrabook s 4GB pameti a i3 procesorem a objektivne nevidim jako beznej uzivatel, co ma obcas otevreno 30+ oken, rozdil. Myslim ze jsme na prahu doby, kdy to s pocitacema bude jako s autama, ze je defacto jedno, co se koupi, ale maximalku stejne nikde realne nedosahnete.
A srovnavas rychlost obou hned po zakoupeni? Kdyz preinstaluju Windows, tak vzdycky pocitim znatelne zrychleni. Tudiz tvuj stary vykonnejsi se mohl klidne s pul roku pouzivanymi windowsy jevit stejne rychly jako ten novy mene vykonny.
Bych si tak tipnul ze ten ultrabook ma ssd disk (coz prej znatelne pridava na rychlosti). No nemeni to nic na tom ze
to uz tak bude.Myslim ze jsme na prahu doby, kdy to s pocitacema bude jako s autama, ze je defacto jedno, co se koupi, ale maximalku stejne nikde realne nedosahnete.
* docela pekne je to videt na smartphonech, kde se dela insane rozliseni ... pritom od nakych 300 ppi uz oko nepozna rozdil![]()
Some observations have indicated that the unaided human eye can generally not differentiate detail beyond 300 PPI
nejen ze to oko nepozna, ale jeste to vic zere baterku a bud tam nacpou vetsi baterku (je to tezsi) nebo klesne vydrz = pouzitelnost skoro klesa...![]()
Ten starej sem preinstalovaval nekolikrat, naposledy prave ted. SSD disky maji oba.
To s tou baterkou je taky pravda, i kdyz ten novy ted neni zadna slava, jelikoz je fakt ultralehkej. Ono se to asi normalnich lidi netyka, ale kdyz na zadech celej den nosim kilo nebo dve je to s mym zdravotnim stavem a starim rozdil. Ten jedinej problem je, ze jsem pri ty prilezitosti koupil pro mladou jeste transformerbook, co ma taky kilo, ale na kabelku je porad moc velkej, tak taham za zadech porad dve kila![]()
da se prosim v osmickach nejak zmenit jmeno a mail u hlavniho (jedineho) uctu?
mam W8 od koupi notebooku, CDcko nemam
napada me jedine vytvorit vedlejsi ucet, prehrat do nej data, udelat z nej hlavni a ten puvodni smaznout.. ale radeji bych setrnejsi zpusob :]
-
Win8 jsem nikdy v ruce nemel, nicmene:
https://www.google.cz/search?q=chang...ount+windows+8
--> User Account Name - Change in Windows 8
taky jsem zacinal s Ubuntu (to jeste nebylo Unity), Unity sem si pak naopak moc nezvyknul... ted jsem happy se cinnamonem... (Mint)
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |