Nepřišel někdo na řešení, co s PINou? Předpokládám, že problém nemám jen já, ale všichni. Je tragicky pomalá, přihlášení je možné v řádu minut, stejně jako otevření eventu či podání sázky.
Nepřišel někdo na řešení, co s PINou? Předpokládám, že problém nemám jen já, ale všichni. Je tragicky pomalá, přihlášení je možné v řádu minut, stejně jako otevření eventu či podání sázky.
Já mám v poslední době stejný problém s více sázkovkama. Stránky, přihlášení/odhlášení výrazně pomalejší, nejenom sázení ale třeba i když prohlížím statistiky. Docela zajímavé, ostatní sázkovky a jiné stránky, kde zvyknu chodit postižené nejsou.
Jinak tyhle problémy u mně začali během MS v hokeji, jeden víkend mi klesl upload na neúnosnou míru, sázet se vůbec nedalo. Po tom víkendu byl upload zase v pohodě ale hned na to začali ty výše zmíněné problémy z rychlostí u některých sázkovek. Nemělo by to spolu souviset ale docela by mně zajímalo, jak je to u ostatních.
me v poslednich dnech obcas (pri podavani sazky) zamrzne, ale kdyz zavru zalozku a lognu se znova, tak v pohode (prijde mi to posledni dobou pomalejsi, ale max. v radu sekund)
na Asian view ide rychlejsie vsadzanie betov ako v classic view
taky mi jede pinna pomalu v poslednich dnech .....prepinam a jedu v "mobile" verzi
vitam na foru, kterapak ze jsi multiidentita?
Gambling feels like endless ejaculation
PIN je v poslední době občas opravdu velmi pomalý. Snad s tím něco udělají.
na 99% to bude nejakej zasranej utok a vydirani
Gambling feels like endless ejaculation
Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
-_- |