ten zasadni problem (ale pozor zaroven mam neco, co vy ne) je ten, ze do ceska litam na 4-6 mesicu a zeru tam ten smazak a prave proto, ze existuje brazilie, kam se vracim, je ten smazak tak naprosto bozskej... v tom tomu nerozumite asi... ten posledni den v cesku pred odletem jsem si prodlouzil v brne a bylo to blizko raji jak jen to na svete muze byt (ale kdybych nikam nelital, je to jen zasrany zaprdeny Brno)
jet na otocku a odletet, to jen zvysi mou touhu, plus mi to letadlo a jetlag rozmrda telo, plus se nakupi prace... mozna je to to co se ma udelat, ale zatim nikdo ani nepochopil, situaci v jaky se nachazim... a mimo jine ani to, ze o smazak nejde ani trochu, i kdyz o nej jde absolutne
ja v praci nemam zadny vyzvy nejak, nedokazu ji uz brat jako prace-odmena; prace-odmena... tohle slo driv u sazeni; kdybych mel praci brat jako prace-odmena, tak opakuju ze ted vsechno zabalim, jdu do duchodu a budu si rikat "toto je ma odmena" a zatim me nic nepresvedcuje o tom, ze shnit a upadat jako rentier at uz v Japonsku, Cesku, nebo Brazilii je ta prava volba... prace je pro me na urovni denodenniho cviceni, pokud nekdo denne cvicite; clovek se to snazi delat dobre, ale jeho motivace neni odmena... chapu ze na tomhle si frci hodne lidi, ale i tuto slast prace za odmenu (ktera je nejvyssi u ty serifovy manualni prace, kde mate proste nasekat hromadu drivi nebo dorucit balik a za to mate X penez) jsem proste nadobro ztratil..libido z ni bylo odlepeno a nalepilo se jinam
brazilsti kokoti mi lezou na nervy jen zprostredkovane, s lidma se potkavam f2f jen na netu, da-li se to tak rict, ja v kazdy zemi vnimam to prostredi, tj. kulturu, to co po sobe lidi zanechaji jako mravenci mraveniste a brazilska ne-kultura, ktera CASTO ne VZDY vypada jako kdyby cast vychodoslovenskych cikanu neskutecne zbohatla a dalsi neskutecne zchudla a dostali pul kontinentu at ukazou co umi, me proste depta.. ale jak rikam porad dokola, cloveka vzdycky neco depta a clovek vzdy po necem touzi... ted me depta, ze tohle nechce nikdo chapat; vetsina lidi co tu postuje proste resi konkretni nesmysl a tim je "orbital vs smazak" eventuelne "orbital vs brazilie"; to o co tu jde je proste "clovek vs. touha"

Odpověď s citací