Zdravím zdejší uživatele,
dávám to schválně do sekce dotazy nováčku aby nikdo nebyl pohoršen.
Vsadil jsem zápas hokejové ligy na počet golů v utkání stav byl 3:4 v 3. třetině a vsadil jsem U/8,5 za kurzík tuším CCA 2,2 (DULEZITE DOPSAT ZE JDE O SAZKU NA DVE MOZNOSTI), říkal jsem si parádní kurz.
Padnul gól na 4:4. A za 30sekund byl konec třetiny a vlastně základní hrací doby a já už plival do dlaní jaký jsem neudělal kauf.
Nu a sázka byla proherní, vůbec jsem netušil že B365 započítává do počtu gólu i prodloužení a samostatné nájezdy, tudíž stav 4:4 není výsledný ale v nájezdech to dopadlo na 4:5 což už není podstatné, protože už samotná remíza značí že někde bude připsán bod.
A co mě vůbec zarazilo je jejich livechat a "poradna".
Ptal jsem se jak to je se zmiňovaným zápasem a slečna odpověděla, zdůraznuji že jsem udělal printscreen abych měl důkaz, odpověděla zde přepiš:
Odpovídala mi ctěná paní Renáta
Renata: Pokud utkání po prodloužení skončilo remízou je výherní pouze sázka Pod 8,5.
Renata: Sázka Pod 8,5 je sázka na dvě možnosti, která zahrnuje prodloužení/ samostatné nájezdy.
FRen: Ptám se polopatě, protože se chci opravdu ujistit
Slečna se ptal zda mám konkrétní tiket poslal jsem ref. číslo
Renata: Sázka na dvě možnosti - Pod 8,5 a Nad 8,5 zahrnuje prodloužení, pokud zápas po prodloužení skončí remízou 4:4 je výherní pouze sázka Pod 8,5.
FRen: TX4XXXXX7210F zde jsem podal sázku a je jako proherní
Pár neduležitých vět
Renata Výsledek v základní hrací době byl 4:4, v prodloužení byl střelen 1 gól, pro výpočet Vaší sázky bylo započítáno prodloužení.
Renata Výsledné skŕe bylo 4:5, Vaše sázka je Pod 8,5.
Renata Napsala jsem na začátku naší konverzace sázka se dvěma možnostmi zahrnuje prodloužení/ samostatné nájezdy.
Renata Vaše sázka je vyhodnocena dobře jako prohraná.
Renata Mohu Vám ještě s něčím pomoci?
....kvůli početné konverzaci a aroganci nebudu dále zde vkládat, slečna mi napíše že pod 8,5 je výherní a pak se diví, že to nechápu a že už psala že je započítáno prodloužení i samostatné nájezdy.
V pointě ano prohrál jsem budíž
nejsem profík, ale ani začátečník, sázím spíše fotbal, zkoušel jsem hokej a opravdu mě překvapilo že když dáte pod 8,5 a zápas skončí 4:4 tak jsem proherce, ale když dám O/8,5 a zápas skončí 4:4 tak jsem vlastně automaticky výherce protože se počíta prodloužení kde se prostě bod přípíše tak či tak. U tipáče je jasně dáno U/8,5 jako základní hrací doba a basta.
Je to tak u většiny SK ?
Protože sázím za větší obnos, chci se jen ujistit zda je to tak od zdejších sázkařů, že když vsadím hokej a onen hokej skončí třeba 3:3 a já dam O/6,5 tak je to opravdu vítězná sázka protože počítají prodloužení a nájezdy a nevyhodnotí se jako prohraná. Zkrátka mě to trošku vykolejilo. Díky moc za každou radu či zkušenost.
Vím zasral jsem to delším románem omlouvám se, snad to nebude příliš vadit. Díky.

Odpověď s citací