Vubec nechapu jakej ma smysl se zabyvat temahle sazkama?!
No, docela zajímavé. Škoda, že se nedá vsadit na to, kdo trenérem nebude.
Při nečitelnosti - http://abload.de/img/trenr-viktoriaplzencfe1.png
A teď nemluvim o tom arbu. ale o celkem hodnotnym kurzu na "nebude Michal Bílek". I kdyby dali 1,05, tak by to mohlo mít hodnotu, protože aby tam šel Bílek, to by byla neskutečná fraška. Ano, někdo, to může argumentovat o tom, že Straka ve Slavii by byla neskutečná fraška, jenž se stala, ale vzpomenete si, ještě na nějakou další fraška neskutečných rozměrů? Já ne. A za tu dobu proběhly v GL desítky (minimálně jakž takž) normálních výměn. Zkrátka šance, že by do Plzně šel Bílek je menší než 5% a teroretický reverzní kurz 1,05 by měl value....
Kozel za 4,00 je bomba.
200 Kč na Tipáči vzali.
Vubec nechapu jakej ma smysl se zabyvat temahle sazkama?!
No, u Fortuny spadnul Kozlík na 1,5, na Tipáči na 1,70, ale Chance má pořád ještě slušných 3,00
leda spojit par picovin do akovky, nebo tu akovku naboostovat nejakymi kurzy s value 0 eventuelne lehce pod, berou ty 200 i na AKO vice prilezitosti?
sazet tyhle veci solo, se podle me nevyplati at mate bank jakejkoliv - sledovat props, ktery jsou vypisovany nepravidelne, stoji cas a i s tim je potreba nejak operovat, pokud je real kurz 2.0 a nekdo vypise 4.0 a vezme 200Kc, tak to je proste 400Kc free... fajn no... hodnota temer jakyhokoliv bonusu na rekre sazkovkach je vyssi a ma jednu velkou vyhodu: sedi tam porad (a da se vybrat bez volatility banku)
takze jedina value je ako a je asi spravne, ze se nikdo nerozepisuje, jak to tam s tema parlays je [pro pripomenuti: jedinej clovek, co to tu zhusta tocil, dostal ban, ale po nem se nevratil... a vite vsichni jakej mel bank ne..]
Gambling feels like endless ejaculation
[QUOTE=Orbital;130631]leda spojit par picovin do akovky, nebo tu akovku naboostovat nejakymi kurzy s value 0 eventuelne lehce pod, berou ty 200 i na AKO vice prilezitosti?
sazet tyhle veci solo, se podle me nevyplati at mate bank jakejkoliv - sledovat props, ktery jsou vypisovany nepravidelne, stoji cas a i s tim je potreba nejak operovat, pokud je real kurz 2.0 a nekdo vypise 4.0 a vezme 200Kc, tak to je proste 400Kc free... fajn no... hodnota temer jakyhokoliv bonusu na rekre sazkovkach je vyssi a ma jednu velkou vyhodu: sedi tam porad (a da se vybrat bez volatility banku)
takze jedina value je ako a je asi spravne, ze se nikdo nerozepisuje, jak to tam s tema parlays je [pro pripomenuti: jedinej clovek, co to tu zhusta tocil, dostal ban, ale po nem se nevratil... a vite vsichni jakej mel bank ne..][/QUOTE
nikde nebylo receno, ze to frick zkousel davat za vic a oni mu to vzali jen za 200...Tipac podle me na tyhle props bere i o dve nuly navic
no ja to tak vnimal "vzali 200" beru proste jako "vzali max. 200", jinak mi unika smysl sdeleni ledaze by to bylo ukazovani tiketu a to tu samozrejme nikdo nedela![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Nezkoušel jsem za víc. Myslel jsem to tak, že aspoň ty dvasta vezmou. Taky mohli brát třeba jen za páďo (resp. nedivil bych se tomu).
mně to vzali u chance i za víc, i když část jsem pak musel vsadit přes tu telechanci... taky skvělej výmysl... MP 5%.. by mě zajímalo kdo v době internetu sází přes telefon.. mj. u chance ten kurz visel i dneska ráno, než to odpoledne všude stáhli z nabídky... tak jsem zvědavej...
Naposledy upravil bflmpsvz; 22.11.2013 v 00:59. Důvod: doplnění.. než to odpoledne všude stáhli z nabídky...
A kolik jsi tedy vsadil?
už se to tu pomalu zvrhává k ukazování tiketů![]()
Já si vsadil před pár dny na Unibetu v kursu 8.5 Uhrina, tím jsem jim ho shodil na 6.00, předevčírem jsem ještě přisadil a shodil na 2.80, podle mě jasný favorit a cokoliv nad 4.00 pěkná value. Jen můj pohled na věc.
"V sázkovém byznysu platí, že kurz 100:1 a vyšší cifry už vyjadřuje, že bookmakeři jsou si jisti, že se daná věc nemůže stát. A zařadili je jen z marketingových důvodů."
Tak ještě není vyhráno ale prostě mi to po všech stránkách dávalo s tímto kursem smysl. Jen mě mrzí, že to Unibet nebral za víc a hned shazoval kurs.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |