Původně odeslal
Orbital
Posledni ryze prakticka rada. Pokud v sazeni mate value, vidite ho, ale neumite ho vytezit a nechavate tam cosi pod maxbet, resite jestli sazet za procento nebo dve, tak proste nejste dobry sazkar. Mate pred sebou tunnel vision a thinking out of box je jen fraze k natisteni na tricko. Skutecne takto NELZE uvazovat a po precteni sazkare uz vubec ne. Existuji nepreberne mnozstvi hedzovani (arby, livka, middly, polish middly, postupne hedze, predzapasove hedze), kde muzete na puvodni value vsadit treba desetinasobek toho co sazite normalne, na hedzi ztratite treba pulku, ale porad v prumeru z te sazky
1) mate v tomhle pripade 10 x 0.5 = 5 nasobek
2) mate (muzete mit) mnohem konzervativnejsi moneymanagement (jak moc konzervativni nebo agresivni zalezi na ty strategii co si vymyslite), tj. na vytezeni value=maxbet se dostanete velice rychle
Je mi trapny to psat takhle polopaticky a opet. Resp. ne neni mi to trapny, desim se, ze to zas nikdo nepochopi, deset curaku mi napise "hele jak jsi to myslel". Kurva!!! to co mate na krku se jmenuje hlava.