Bumerang je pro tento typ uživatele velkolepá přezdívka. To Jendruluju.
Bumerang je pro tento typ uživatele velkolepá přezdívka. To Jendruluju.
on si ji dal sam... to nebyl zmeneny nick... p1trs miluje sve prave ja
uz jsi hlasoval?
Gambling feels like endless ejaculation
yo
Kdo jak hlasoval se ukaze po kliknuti na pocet hlasu.
..pote co zahlasujes
koukam na nerrazzura a asi se posral ne....
môžeme si tu vykladať o oboch týchto prúdoch hoci aj do Vianoc. Záver byl bol, že sme opäť jalovo prejebali náš čas a energiu (narovinu, Okamura=špatne, Sluníčkové deti=špatne). Ale karty sú rozdané a mám povedať koho mám radšej. S Okamurom som v jednej veci jednal. Je to zlý človek. Vnútri. Medzi Sluníčkovými deťmi mám známeho. Má vegetariánsku reštauráciu, ktorú dotuje jeho priateľka z výplaty pokladníčky v Lidli. Aj tak majú za 3/4 roka dlh ako sviňa. Ale chlapec je vnútorne aj navonok "vyrovnaný" a "usmiaty" (keď príde krach, tak sa posere). On nie je vnútorne zlý. Takže medzi dvomi rôznymi názorovými symbolmi z ktorých sú z podstaty oba špatné, si pre hlasovanie vyberiem pomocné rozlišovadlo. Tým je proste môj subjektívny pocit medzi "vnútorné zlo" & "vnútorné dobro". Iná pomôcka k tomu aby som si vnútorne zdôvodnil kam kliknem, ma nenapadla. Takže hlasujem proti Okamurovi.
P.S. Orbital, za toto ťa dnes pred spaním budem nenávidieť![]()
Zavrhli úmysl, který Bůh s nimi měl. (Lk 7,30)
Nepodľahnite podfuku, že svet sa delí na dobrých a zlých. Svet je ring, kde jedni hajzli bojujú proti druhým hajzlom.
Jo to je perfektni definice. Vnitrni dobro = cistota = ocista praveho self zevnitr vs. vnitrni zlo, kde se clovek ocistuje navenek. Perfektni priklady jsi uvedl, takovy archetypalni.
A volil jsi, zvolil a nikdo ti to neodpare. Zaslouzim si byt nenaviden![]()
Takze nejdriv : Prihlasil jsem se az po precteni threadu a nebyl jsem "nucen" hlasovat.
Ted k veci. Muj nazor na politiku je jaky je a o tech ponoukanych moznostech vim stejne hovno. Moje hlasovani by bylo jenom bezduche kliknuti na jednu z moznosti abych se vyhnul banu. Nekdo tady napsal, ze hlasoval jenom proto, ze musel. Nemusel, vybral si to. Tenhle prispevek je o tom, ze existuje i moznost nehlasovat - za cenu banu. Otazka zustava jestli to v konecnem dusledku bude zisk nebo ztrata a jelikoz pro mne sazkar docela hodne znamena, bude zajmave to zjistit. Nehlasuji.
Zaujímavé ako rovnakú situáciu každému hlava vyhodnotí inak. Ja som to zobral ako hru/simuláciu skutočnosti kedy sa musím rozhodnúť medzi dvomi variantmi pričom nemám dosť skúsenosti/znalosti aby som sa kvalifikovane rozhodol. O okamurovi som vedel len to že kandidoval na prezidenta a podľa mena to "štandardný" čech určite nebude. Ban som jednoducho ako možnosť "škrtol".
m.
Spoléhám se na sebe a ne na politiky. Proto mě jsou Okamura i ti druzí ukradeni a proto ani nedokážu určit , koho mám radši. Hlasovat jen proto abych nedostal ban mě příjde přizdisráčské. Nehlasuji i za cenu banu.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |