jo ten Like je tu pro lidi v analni fazi jako jsi ty, jak ti livar uz asi 10x rekl a za chvili se tim budes opajet jako Smile, kterej je na hranici banu jestli vic nez Serif.
Pokud nechapes o cem mluvim, tak se proste podivej na toho Vashe the Stampede. Celej zivot si Jendrule nevystacis s tim, ze budes na stridacku chastat a hulit a nadavat na svoji starou a pote hledat pravdu a prolevat si streva klystyrem a pusty. Realita kolem je mocnejsi nez cokoliv jinyho a my musime minimalne z 99.9999% proste pouzivat jeji prvky. Strasne me sere, jak si ldii mysli, ze ja snad ziju nekde jinde. Pouzivam taky pocitace, auta i hajzlpapir stejny znacky jako vsichni ostatni a moje eroticky fantazie (jak se nasiral analista Kundera), jsou uplne stejny jako vase. Tuhle volbu se tohohle oprostit a jit za zasranyma tupyma indianama do amazonie, kteri se ve skutecnosti vrazdi jen tak pro zabavu, tu skutecne nemame, pokud nechcem skoncit na schizofrenickym oddeleni. My ty veci vcetne LIKEs pouzivat musime. Ten boj co s tim, se odehrava na uplne jiny a jemnejsi urovni a to JAK je budem pouzivat.
Vlastne musim podekovat Livarovi, ze z tech Lajku udelal po Kitanovsku velky tema

a ty bys mu mel jendrule podekovat jeste vic, protoze ti na tom muze docvaknout tvuj zasek na forme jakychsi antiliku. Pokud se tak strasne bojis, ze LIKE na sazkari to dokaze znicit nebo to ze si obliknes Umbro z tebe udela Skinheada, tak jsi skutecne v hajzlu, protoze se to stane. A ja aspon tady proste nepripustim, aby se to stalo
Mimochodem, to ze citim zavazek za kazdej obdrzenej like nebo dolar, to jsem sice v hajzlu (zopakoval jsi presne to, co rekl muj otec), ale apson nejsem v pekle nebo mrtvej, jako lidi, co tohle neciti. Je fantasticky, ze ti to prijde usmevny. Me to prijde jako dobry potvrzeni, ze ty techniky, co na sebe aplikujes, muzou strilet taky pekne vedle, coz ale uz vime no (viz "rekreacni" pouzivani drog etc.) Zkus si o tom pomeditovat. Ja to myslim fakt vazne, ze ty likes jsou odpovednost a mit penize neni svoboda, ale odpovednost.