no ja rikal vsem, ze je jim do toho kulovy
sazeni je tvrdej chleba po vsech strankach - tenhle jeden aspekt, cos vypichnul, to neni zdaleka vsechno
pokud jdes delat cinnost, ktera je svym zpusobem ostrakizovana, tak nemuzes myslet, ze budes sedet na dvou zidlich, proste BUDES divnej
a jelikoz uz budes divnej a cim dal vic diky tomu izolovanej od spolecnosti, tak mas na vyber se cosi snazit vysvetlovat anebo to zabalit rovnou a bejt divnej rovnou... me prisla ta druha varianta prijatelnejsi (ale to odjakziva)
oklikou dojdes k tomu, o cem by nas manazersky kamarad rekl, ze je filozoficke povidani... totiz k cemu jsou kamosi, rodina atakdale a zjistis, ze jen k udrzovani jakyhosi poklidu, kde vsichni jedou v velmi uzce povolenem tunelu cinnosti a naprosto fasisticky se v nem vsichni udrzuji a nasmerovavaji
vem to treba jako test, ze kdo tim projde neurazen, kdyz mu reknes, ze mu do toho je kulovy, tak ma mozna value... tak jsem to myslel i ja a dosel k zavratnemu cislu 0 lidi s valuea tahle informace ma zavratnou value, protoze pote, kdyz clovek zjisti v jakym hnusu podelanym zije, si nezbyva nez vyhrnout rukavy a pritvrdit

Odpověď s citací