Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 50

Téma: Viza

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    no a třeba přijde i doba, kdy nebude samozřejmost, že nějaký žrádlo v regále vůbec bude a budeš přemýšlet nad tim, jak se efektivně dostat k zaminované jabloni, aniž by tě u toho někdo zastřelil sice místo hodiny strávené nákupem na to padne třeba týden, ale ten pocit, že jíš a ještě neumřeš některé věci si za peníze nekoupíte, na vše ostatní je tu MasterCard
    great save by

Citace Původně odeslal Schmeichel Zobrazit příspěvek
    no a třeba přijde i doba, kdy nebude samozřejmost, že nějaký žrádlo v regále vůbec bude a budeš přemýšlet nad tim, jak se efektivně dostat k zaminované jabloni, aniž by tě u toho někdo zastřelil sice místo hodiny strávené nákupem na to padne třeba týden, ale ten pocit, že jíš a ještě neumřeš některé věci si za peníze nekoupíte, na vše ostatní je tu MasterCard
    toto je fatalizmus ruského typu
    Zavrhli úmysl, který Bůh s nimi měl. (Lk 7,30)

Nepodľahnite podfuku, že svet sa delí na dobrých a zlých. Svet je ring, kde jedni hajzli bojujú proti druhým hajzlom.

fyi vcera jsem tam teda jel znova, na 14:10 a presne jsem tu zenskou zastihl na odchodu domu na chodbe; tak jsem ty policajtce s odznakem zastoupil cestu a rek, ze proste nikam nepujde, kupodivu me nekoho sehnala, dal sem jim tech asi 80 papiru, kde jeden je prazdnej a na nem to dojede, dali mi potvrzeni na pul roku a sel sem domu; akce na 2 minuty, sebrala me 7 pracovnich dni, 1400 projetych kilometru, 2 poruchy auta a jeden odtah
    Gambling feels like endless ejaculation

Pravidla přispívání