Citace Původně odeslal Schmeichel Zobrazit příspěvek
Mordemy, to sou myšlenky vycucaný z prstu nebo to máš i něčim podložený?
Jako jestli jsem na to delal nejakej vedeckej vyzkum jo? Ze bych to sel do nejakyho labu placenyho z korporatnich penez zkoumat treba nebo tak neco? A pak o tom vydal seriozni clanek do vedeckyho casopisu a snazil se dostat evaluation od ostatnich vedcu? A teprve pak bych mohl neco takovyho tvrdit? Mam ti poslat nejaky linky na studie britskych vedcu, abys to povazoval za legitimni? Jinak jsou to jen kecy a nema to zadnou hodnotu?

Mam to podlozeny tim, ze vim jak funguje moje vlastni hlava a vidim jak fungujou hlavy ostatnich lidi. Ne, skutecne to nepotrebuju nijak 'podkladat' a klidne si to budu takhle 'cucat z prstu' a budu tvrdit to co jsem psal. Kdyz vidis nekde value a vidis jak neco funguje, mas k tomu vzdycky 'podklady'? Snazis se je vzdycky predtim sehnat abys to mohl nekam napsat? Jinak je to dle tebe 'vycucany z prstu'?

Nepotrebuju vedecky dokazovat to, co vidim. Tim bych zabil pulku zivota a bylo by to uplne k hovnu. Vysledkem by bylo tak maximalne souhlasny prikyvovani nejakejch dalsich kokotu co si hrajou na vedu. No thanks. Obraz sveta ve kterym hrajou hlavni roli chemicky latky a spoje v mozku je jednoduse blbost. Nerikam, ze to nema vubec zadnej impact nebo ze to neexistuje, tvrdim, ze z toho, ze kdesi komusi cosi chyby/prebyva v mozku nelze vyvozovat zavery typu "...a proto je ten clovek psychopat a nic necejti".