Uz jsem z toho fakt jelen. Pred lety ty poplatky vraceli, pak to prestali delat a snad je ani nezapocitavali.
Ted mi zase prislo asi 4.5 usd za vyber z bankomatu. Z niceho nic a jen na jednu identitu (vybiram na vic karet).
Rozumi tomu nekdo vic?
Uz jsem z toho fakt jelen. Pred lety ty poplatky vraceli, pak to prestali delat a snad je ani nezapocitavali.
Ted mi zase prislo asi 4.5 usd za vyber z bankomatu. Z niceho nic a jen na jednu identitu (vybiram na vic karet).
Rozumi tomu nekdo vic?
Gambling feels like endless ejaculation
Mne v jednej postsovietskej republike nic nestrhavaju. Tych vyberov bolo dost...
jak to poznas?
Po kym to neni strhnute tak to je vidiet v dizpozitivnom zostatku, ze ti to strhlo presne tolko kolko si bral (prepocitane fakt dobrym kurzom). A potom ked to strhne tak vidim uz iba priblizne tu istu ciastku a ziaden special poplatok za vyber. Hmm pises ze USD, ja ficim na eurach, mozno tam je pes zakopany...
aha ta postsovetska republika pak musi bejt SVK, sem myslel ze jsi byl jeste nekde vychodneji a tam bys musel prepocitavat a nepoznalo by se nic
je fakt ze mam i EURovou kartu ze ktere ted nekdo vybiral v Italii, tak bych se moh mrknout tam
nicmene porad nechapu proc mi ted neco vraceji
zahada vyresena
ja jsem po letech vybiral na offshore ucet a ty poplatky co vraceli byly prave z toho vyberu
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |