Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 56

Téma: Stádo vs jedinec

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Krize prichazeji a odchazeji od toho tu je neco jako moneymanagement a výběry, když část výhry vyberu a s další částí zase hraju ne?

Citace Původně odeslal BeJohnny Zobrazit příspěvek
    Krize prichazeji a odchazeji od toho tu je neco jako moneymanagement a výběry, když část výhry vyberu a s další částí zase hraju ne?
    krasna teorie
    zkus sazet a zamichat do toho svy prani a emoce
    ze zacatku byt profesionalnim sazkarem a dostat bank tam, kde si myslis, ze ti bude stacit jen sazet
    prozij si 2 uspesny mesice, po kterych extrapolujes radu a zjistis, ze za 5 uz nebudes muset delat nic jinyho nez sazet
    a treti se dostanes celkove do minusu
    pak zkus jen tak v klidu sednou k livku a sazet s jistotou snajpera

nebo uz az se stanes profikem a vse pujde jako na dratku zase spadni s bankem pod bezpecnou velikost

do toho se ti furt vsechno meni, svet je dyamickej, ale ty vis, ze vetsinu zmen zachytis az po tom, co te to bude stat nemalo penez
    v bet365 se bookiemu narodi decko, misto toho vezmou nekoho jinyho, ty ale budes magicky prisatej na to cos sazel doposud, kurz ale bude o 0.05 nizsi a jsi v pici

navzdory svymu avataru si myslis, ze mozek funguje jako stroj...nefunguje... ano u uspesneho sazkare funguje trochu vic jako stroj, ale nez naucis mozek byt nelidskym, protece hodne vody v obecnim potoce
    Gambling feels like endless ejaculation

Po velmi dlouhé době se zapojím jen krátce
    BeJohnny: ten systém co tu píšeš jsem zkoušel sázet půl roku asi, krom dalších věcí co jsem zkoušel. Měl jsem vskutku dva měsíce docela šťastné období, ale pak to přišlo, opět už snad pátý brutální down, ten systém nelze sázet s vizí nebo ideou výdělku velkých peněz, myslíš že tento systém napadl jen tebe? Myslím, že to není žádná alfa a omega...můžeš si držet nějako udobu sérii vítězství a bank do + hodnot, ale není to žádna strategie k výdělkům, podle mě ani nevíš co bych dal za to kdyby mi Orbi nebo jiní napsali PM a trochu mě nakopli či pomohli, tohle fórum je v určitých směrěch výborné a opravdu pomůže, třeba když mi karas napsal něco ve smyslu že jsem debil a proč sázím tenis když se o něj vlastně nezajímám a dnes jsem mu vděčný, že to nedělám.
    To co si zde napsal je moc hezké, ale buď si jistý, že nikdo ti nenapíše svou strategii či know how, protože jak tu bylo zmíněno je to boj a až tady budeš známější pak teprve možná, možná ti někdo přibližně v PM opravdu napíše NĚCO....do té doby čti, měj trpělivost....a uč se...Já se mám ještě co učit, ale protože jsem mladý budu trpělivý, ale to víš že by se mi taky moc líbilo kdyby mi borci jako pivo, anubis, 1, či patron Orbi poradili, nebo ne poradili, to není to správně slovo nakopli ze šestnáctky ke střele....a střela by byla na mě, ale nechci psát jako matador ale tak to fakt hochu není já se prakticky učím furt.....ale tak to tu nechodí, že se registruješ a někdo ti tady napíše jak sázet...pokus to byl....

Tags for this Thread

Pravidla přispívání