můžete mi doporučit nějakou stránku, kde nabízejí tipy. Díky
můžete mi doporučit nějakou stránku, kde nabízejí tipy. Díky
a nejaké placené tipy? takhle každej píše co ho napadne.
ty placene tipy taky pisou co je zrovna napadne (nebo jak to jako myslis?), tzn. jediny rozdil je, ze za ne platis.
tak nam zaplat, a dame ti aj take tipy, ktore nas nenapadnumaximo, daj si aspon trosku namahy, a aspon si to tu precitaj trosku... ked ides na nas s platenymi tipmy, to ako keby si sa vegetariana pytal kde robia najlepsie krvave steaky v meste...
a to som bol terazky jemny... ostatni uz taky nemusia byt....
čekám za a/ve kterém postu maximo napíše, že už tu bezva stránku našel a je to zrovna ta a ta
b/kdy někoho napadne prodávat tipy ze sázkaře, pokud neplatí A, tak už by se jeden hejl našel...
jo já jsem pár takových stránek našel to je pravda. Ale za nesmyslné částky a výnos skoro žádný.
aha![]()
je k neuvereni kolik lidi porad jede na vlne toho ze bez prace budou kolace. Cas kterej stravis hledanim placenejch typu z vynosem 1000% te sakramentsky zdrzí a pokud chces sazet nezbyde ti nic jineho nez si to proste odmakat. A tady ti nikdo nebude mazat med kolem huby, proste ti kluci tady makaj to je cely. Ono je rozdil mit kolac z mikrovlnky, kterej za 30vterin bude tvrdej jak kamen, nebo kolac od babicky která na nem maka a je nadejchanej i nekolik dni. Kazdej by rad univerzalni navod ale ten nejlepsi univerzal jsi schopnej udelat jen ty sam tak nebud kurva linej a zacni makat MAXIMO. Ato ze se tu poodkrila poklicka a je tu soutez muzes jen vyuzit a otukat si to, ale jinak nez to ze zapojis hlavu to asi nepujde. Preju ti GL
Život je sázka lidí na lidi. Jak to dopadá, to víme a proto jsme gambleři, co sází na život. http://bigglobetrotter.blogspot.com.br/
Rio de Janeiro|Brazílie|Karneval|Kostýmy|Dovolená|Rio dveře do Brazílie|Češi v Brazílii
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |