Neidriv zrusen bonus pro nove hrace a od 12.10.2012 zrusen friendship bonus.Ted bonusy nejsou zadne.*-
Neidriv zrusen bonus pro nove hrace a od 12.10.2012 zrusen friendship bonus.Ted bonusy nejsou zadne.*-
Tenhle uz taky nefunguje?
https://www.bwin.com/cz/betsnew.aspx...=25144&redir=1
Platnost ma az do konce roku..
Sranda je,ze zustalo hodne odkazu na bonusy pri registraci pres odkaz,klidne se zaregistrujete a narok na bonus davno neni.Stejne i friendship bonus.Poslete ze sveho uctu pozvanku,dotycny to dostane,zaregistruje se a bonus nikde.
"Tenhle uz taky nefunguje?
https://www.bwin.com/cz/betsnew.aspx...=25144&redir=1
Platnost ma az do konce roku.."
Aha.Ten mi nejak uniknul.
Tak reklamu na friendship bonus mám ještě ve včerejším jejich mailu, zrovna večer jsem na to klikal a nic, jsem si říkal nějaká chyba
no ted tlaci 50E pro nemecko hodne a hlavne opruzuji s nejakymi exkluzivnimi rozhovory s hraci atd
bonusy podle me porad jedou
Gambling feels like endless ejaculation
Jak už tu někdo psal, mají 50% až do 600 kč aspoň teda v čr a myslím, že patří mezi to malé procento sázkovek, který povoluje jeden účet osobě a ne celé domácnosti, IP, rodině jak to většinou bývá, takže by mělo být možný regnout dcerku, bratra, sestru, mamku a tak dále ...
Naposledy upravil bflmpsvz; 29.11.2012 v 23:22. Důvod: pravopis
tak to bych rozhodne nedelal...
V podmíkách účasti na tomto bonusu (těch šest stovek) o tom nic nemají, je tam psáno pouze o osobách, je ale možný že o tom něco bude v T&C, ty sem nečetl a u bwin sem hrál jenom s jedním účtem (svým), takže nemám nic dalšího co k tomu říct, jestli se pak cukaj vyplácet prachy zpět nebo tak..
jo o to si koledujes..vyhrat tam neco v desitinasobcich a pak se s nima srat; no je to na zvazeni pokud mas ty identity zda je pro tebe pripustnejsi ohrozit bank nebo zda se ti nevyplati hodit fakturu na mobil treba na zahradu
Nejde to uz ani pres stranky Realu Madrid.CR je vyloucena z bonusu.
Dneska mi od nich přišlo 20 EUR.
Myslel jsem, že na Česko prděj.![]()
Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
-_- |