Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 55

Téma: betfair,pinnacle- skalp

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Lay the draw je vecna tema. Kto to hrat vie, tak to hrat vie a prisiel na to sam. Pochybujem, ze niekto zverejni step by step navod a ak by aj ano, tak fungovat nebude, lebo 1. kazdy zapas je iny 2. kazdy hrac je iny. Tam, kde ja vyrobim zisk ty vyrobis stratu. Vsetky postupy a strategie su jendoducho tvojou jedinecnou reakciou na jedinecne podmienky na trhu. Bodka. V clanku Back remiza en Espanol na bftraderovi som popisal nejaky konkretny postup v nejakom konkretnom zapase a co z toho? Ak by sa ten zapas zopakoval a mal by presne rovnaky priebeh ako mal, tak ten vysledok (na cent rovnaky) nezopakujem druhykrat ani ja sam, lebo uplne staci, ze vypadne (alebo pribudne) JEDEN gambler a situacia na trhu bude uplne ina. Z celeho clanku si vies vytiahnut myslim dost vela informacii, ale ak si tie informacie neprisposobis na seba, tak ti budu na hovno.

Skusim male prirovnanie: Vettel sa stal majstrom sveta v F1 a Alonso skoncil druhy. Spisal som ich straty na vitazny cas z celej sezony (iba preteky, ktore obaja dokoncili) a za 16 velkych cien (ktore obaja dokoncili) presli 4 868km (o nieco viac ako Praha-Madrid a s5). Na sucet vitaznych casov (spolu za tych 16 VC) mal Vettel stratu 238,2s (3,97min) a Alonso 244,7s (cca 4,08min) - to su sucty ich strat na vitazny cas za 16 VC spolu. Vettel bol teda na 4 868km rychlejsi od Alonsa o 6,5 sekundy! Vezmi si, kolko cirkusu je okolo F1 (vyvoj, sponzori, mechanici, aerodynamicke tunely atd) a to vsetko robia kvoli siestim sekundam rozdielu, ktore delia vitaza od porazeneho. Pisem ti to preto, lebo ty este nevies, ci chces auto alebo bicykel, ale chces byt majstrom sveta a je ti jedno v com. Tazko nim budes, kym nevies co vlastne chces.

Ak chces hrat remizy, tak sa na ne zameraj a studuj ich. Ked budes mat nieco nastudovane, tak potom si to zacni skusat s dvojeurakom, ak sa rozhodnes pre BF - a to bez ohladu na to, aky obrovsky bank mas. To iste plati pre akykolvek iny sport/trh. Vymysliet ziskovu strategiu je ten najmensi problem, omnoho dolezitejsie je postavit dobry MM a najdolezitejsie je dokazat zvladat straty a vyhry.
    A nakoniec: ak chces zarabat prachy, tak to nie je dobra motivacia. Taka motivacia ta skor privedie k bankrotu nez k ziskom. Lepsia motivacia je "prist tomu na kobylku", resp. "ako funguje tento trh a kde ma medzery/nedostatky" a ak na to prides, tak tie peniaze zacnu chodit same. Potom aj ked spravis chybu, tak budes vediet kde si ju spravil a mozno aj preco si ju spravil. Pri motivacii "prachy" tie vlastne chyby neodhalis.
    Ty na BF remizovom trhu vidis "ak padne gol mam zarobene", ja tam vidim stavky podane "na nahodu" a stavky podane zopar profikmi + roboty s nejakou strategiou. Ty cakas na gol a ja sledujem, ci protihrac 15-tka spravi ten tah ktory cakam, robot dvojka nahodou nezmenil algoritmus, ci trojka stiahne stavku, alebo mi tam vstupi osmicka aby ma nasral. On vie ze ma naserie, ja viem ze ho naseriem. A takto sa niekedy nasierame polovicu zapasu navzajom a uz som sa pristihol pri tom, ze som par zapasov klikal len kvoli tomu, aby som ho nasral. Aj na BF treba udrziavat socialne interakcie
    Naposledy upravil pivo; 13.12.2012 v 00:09.

Pravidla přispívání