Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 72

Téma: scapling-problem

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal Arabský šašek Zobrazit příspěvek
    orbi porad mi chces davat ban a tady je pritom takova tutovka komu bys ho mohl vyslat
    uz me ta chut presla, prave sem si mocne ulevil, pote co jsem si od tebe musel precist 10 PMek na tema banu-nebanu-proc jsem ti ho nedal apod
    zivot je svine, clovek porad facku ranu z levy strany...prijde..neprijde...tak uz prijde? a pak ho nekdo znasilni do analu a zivot jde dal
    Gambling feels like endless ejaculation

Vcera jsem prelil dalsich 6k bohuzel na unibet,mam tam necelych 500e , chci dolit zase BF ,ale uz mam docela strach o ty penize na unibetu+ tam prelivat dalsi :-/ jsou solidni? Aspon na tohle mi odpovezte a nedelejte si kozy :P nemusim se bat tam prelit dalsi penize?

Citace Původně odeslal Overcome Zobrazit příspěvek
    Vcera jsem prelil dalsich 6k bohuzel na unibet,mam tam necelych 500e , chci dolit zase BF ,ale uz mam docela strach o ty penize na unibetu+ tam prelivat dalsi :-/ jsou solidni? Aspon na tohle mi odpovezte a nedelejte si kozy :P nemusim se bat tam prelit dalsi penize?
    Sou to kurvy co me okradli o bonus jak sem psal vis, ale podle ovarisa si za to pry muzu sam tak treba to u tebe bude v pohode...
    Fandit srdcem, sázet rozumem

--- už nemám přítelkyni...
    Sou to kurvy co me okradli o bonus jak sem psal vis, ale podle ovarisa si za to pry muzu sam tak treba to u tebe bude v pohode...
    Pokud ses presvedcenej ze te okradli tak na to udelej spesl topic do sekce kde je Unibet, popr bych jeste dal complain na Sbr.

Citace Původně odeslal Ovaris1 Zobrazit příspěvek
    Pokud ses presvedcenej ze te okradli tak na to udelej spesl topic do sekce kde je Unibet, popr bych jeste dal complain na Sbr.
    S tim se mi srat nechce. Prachy mi stejnak nevratijou a napsal sem to uz sem. Ale zkazili mi chut dal arbovat, skrz ty skurveny arby sem tam prohral prachy kdyz sem spatne vsadil protisazku a ten bonus mi nakonec ukradli. Nez se srat s arbama ma vetsi value skladat krabice v tescu, aspon se u teho tolik nenaseres

S tim se mi srat nechce. Prachy mi stejnak nevratijou a napsal sem to uz sem. Ale zkazili mi chut dal arbovat, skrz ty skurveny arby sem tam prohral prachy kdyz sem spatne vsadil protisazku a ten bonus mi nakonec ukradli. Nez se srat s arbama ma vetsi value skladat krabice v tescu, aspon se u teho tolik nenaseres
    to neni pravda prave... prace holt neni zabava a tohle se s postupem casu bude dit furt; musis proste vstat a oklepat se a jit do toho znova; pokud ne ty tak vyklidis pole pro jine a vytvalejsi... o to tady jde
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    to neni pravda prave... prace holt neni zabava a tohle se s postupem casu bude dit furt; musis proste vstat a oklepat se a jit do toho znova; pokud ne ty tak vyklidis pole pro jine a vytvalejsi... o to tady jde
    Njn, ale ja sem zacal sazet proto, aby moje prace byla aj zabavou. Ale cim dal vic se ukazuje, ze to bylo hodne utopicka predstava...

Pravidla přispívání