orbi porad mi chces davat ban a tady je pritom takova tutovka komu bys ho mohl vyslat![]()
orbi porad mi chces davat ban a tady je pritom takova tutovka komu bys ho mohl vyslat![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
uz me ta chut presla, prave sem si mocne ulevil, pote co jsem si od tebe musel precist 10 PMek na tema banu-nebanu-proc jsem ti ho nedal apod
zivot je svine, clovek porad facku ranu z levy strany...prijde..neprijde...tak uz prijde? a pak ho nekdo znasilni do analu a zivot jde dal
Gambling feels like endless ejaculation
uz me ta chut presla, prave sem si mocne ulevil, pote co jsem si od tebe musel precist 10 PMek na tema banu-nebanu-proc jsem ti ho nedal apod
zivot je svine, clovek porad facku ranu z levy strany...prijde..neprijde...tak uz prijde? a pak ho nekdo znasilni do analu a zivot jde dal
Gambling feels like endless ejaculation
Pokud ses presvedcenej ze te okradli tak na to udelej spesl topic do sekce kde je Unibet, popr bych jeste dal complain na Sbr.
S tim se mi srat nechce. Prachy mi stejnak nevratijou a napsal sem to uz sem. Ale zkazili mi chut dal arbovat, skrz ty skurveny arby sem tam prohral prachy kdyz sem spatne vsadil protisazku a ten bonus mi nakonec ukradli. Nez se srat s arbama ma vetsi value skladat krabice v tescu, aspon se u teho tolik nenaseres![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |