tzn ze mam hledat arby s % ziskem ? takove ale na unibetu a betfair.com/redirect.aspx?pid=72908&bid=9054">betfairu nemam sanci najit.... na bf sou kurzy jak krava..a unibet o hodne HOODNE niz...za cele dva tydny projizdim vsechny moznosti..under , over, 1x2, presne vysledky atd atd..a nikdy sem nenasel vyssi kurz na unibetu nez na BF
Tak třeba: Atl Madrid vítěz Primera division. 30 Unibet, 29 lay.
Sice to chvilku potrvá, než to doběhne ... ale vždyť za chvíli jsou Vánoce, pak hned sněženky, jaro ... a šup, najednou je začátek léta a konec ligy.![]()
prokrista ja myslel ze layujes ten kurz s nulovym zikem po zapocteni komise, jeste vetsi b n j c, fakt sorry
pokud nezvladnes ani tohle, jdi prosim pracovat do tesca, na unibetu ti za den najdu desitky arbu a pokud jde jen o to vytahnout bonus a nezvladas to, tak je to duvod k zamysleni
a zaverem je
TVOJE ZKURVENA NEHORAZNA LENOST za kterou bych te utopil v hajzlu
co si ty zmrde vubec dovolujes po tydnu "sazeni" nekoho, shodou okolnosti me, bombardovat PMkama sracko hnusna lina... myslis ze mam naladu, chut, cas, energii resit tvuj kokotizmus a jeste te v nem podporovat?
jestli nechces zbytek zivota doufat v to, ze spolecnost bude tak bohata jak je, abys mohl vyzirat popelnice, tak si koukni sednout k tomu zasranymu monitoru a cum do nej a neposilej mi furt novy PMka...jestli je neco jisty, tak jsou to gravitacni zakony a ze od tebe uz neprectu nikdy nic (a dost mozna diky tobe neprectu nekdy neco nutnyho, co by nekomu, kdo se fakt snazi, mohlo pomoct, protoze z tech PMek zkurvencu uz mam hruzu)
Gambling feels like endless ejaculation
uklidni se ty šuline jeden, ja sem ti zadny dalsi PMka neposlal jen 2 tak co tu meleš o bombardovani ? Jinak ostatnim diky za radu, jako zacatecnikovi mi to pomohlo uz to docela zacinam chapat
a ty orbitale ty si byl kurevsky sikanovane decko a ted se vozis po novaccich pres internet ty zasrany hrdino, rict mi tohle do oči tak tě vystřelim z bot a už bys tak chytry nebyl
seru na tebe i na tvoje forum , dej mi ban , strc si banan do prdele a tahni uklizet do tesca, ostatne to jsou dve veci ktere tady porad opakujes dokola a vypada ze bys je moc rad zkusil. zacni se chovat normalne ,nez ti nekdo rozbije rypak. čest
Zavrhli úmysl, který Bůh s nimi měl. (Lk 7,30)
Nepodľahnite podfuku, že svet sa delí na dobrých a zlých. Svet je ring, kde jedni hajzli bojujú proti druhým hajzlom.
Az utopis ty love protoze si neumis spocitat komisi tak se sem vratis jak bumerang s otazkou typu "do piceee co mam delat vsechno je to na unibetu", a budto si budes za a.) sypat popel na hlavu za to jaky ses hovado, a nebo za b.) zustanes porad stejny hovado (coz doufam ze ne).
nova metoda sazet kurzy nad 3,0 u sazkovek a na burze layovat kurz 3,5 s trojnásobkem vkladu u sázkovky . sis spojil 2 ruzny metody do jedny a vznikl z toho takovej paskvil.
bonus ke vkladu se sazej co nejmensi kurzy - layuje se co nejmensi castka na bf.
volna sazka - od @6,0 vejs na sazkovce a lay na bf , kde se predpoklada ze treba tech 0-0 fakt nebude. a prachy budou na bf.
nekteri lidi holt neumej cist a proto jsou tak blby
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |