no právě to byl muj záměr otevřít vám oči. ROI totiž neni to podstatný a proto nemůže být ROI rozhodují faktor, a pokud ano, tak pak tu asi nikdo nechce profit....
Takováhle soutěž je prostě na prd! Musí tu být nějaký mantinely.. Ale aby každý dal jiný počet tipů a každý za jiný vklady je podle mě blbost. Ano v reálu naprosto normální, ale prostě někdo dá 100 tipů udělá profit 50u a někdo dá tipů 20 a udělá profit 10u, ale peněžně třeba těch 10u (1u - 10000kč) má borec 100k a borec co má 50u to může mít jen 50k (1u - 1000kč). A pak mi řekni kdo je lepší? Jasně že ten co vyhrál 10u, protože pro něj to bylo 100k.. vyhrál tak víc a to je rozhodující.
Ale tahle soutěž je o Unitech, nikdo sem netahá skutečný vklad. Takže těžko tu může na úspěch pomýšlet ten co dá 20 zápasů za měsíc a vyhraje 10u, proti tomu co sem najebe 100 zápasů a vyhraje 50u, vítězí protože má víc Units.
Takže když chcete soutěž, serte na reailitu a soutěžte všichni se stejnýma podmínkama! Za mě osobně by nejlepší možností bylo kdyby každý dal v průměru 1 tip na den, čili 30 za měsíc (přesně) a všechny se hráli za stejný vklad. Kursy ať si každý hraje jaký chce... pokud si myslí že s tím vyhraje. Klidně ať sem dává každý jeden tip za měsíc nebo ať dá všech 30 na jediný den... Prostě to bude o tom kdo dá 30 nejlepších tipů daný měsíc, každý si může rozmyslet jaký tip sem dá. Každý dá tak svoje nejlepší tipy.
Může se přidat možnost že 1 tip pude dát třeba za 3units, takový zlatý tip měsíce a každý ho bude moci dát jednou za měsíc...
+
Všichni maji stejný podmínky
Nikdo nemůže navyšovat když je v prdeli na konci měsíce (leda dát větší kurs, ale ten je zas málo pravděpodobný) btw: kursy by taky mohli být nějaké rozpětí
-
všichni sem nenarvou všechno co budou chtít a nebudou si moc nastavit vklad

Odpověď s citací