Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 639

Téma: Futbalove tipy SAZKARa.net

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    může mi to někdo napsat pravidla momentální? Jako že

minimální a maximálně sázka (co sem koukal tak asi 0.1 až 10u)
    minimálně počet tipů ( to nevim vůbec)
    a co rozhoduje o pořadí (celkové ROI bez ohledu na celkový zisk?)
    a minimální kurs či max
    a kolik minut, hodin před zápasem musim tip přidat?
    Naposledy upravil nerazzurro; 26.11.2012 v 12:49.
    Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...

Citace Původně odeslal nerazzurro Zobrazit příspěvek
    může mi to někdo napsat pravidla momentální? Jako že
    minimální a maximálně sázka (co sem koukal tak asi 0.1 až 10u)
    minimálně počet tipů ( to nevim vůbec)
    a co rozhoduje o pořadí (celkové ROI bez ohledu na celkový zisk?)
    a minimální kurs či max
    a kolik minut, hodin před zápasem musim tip přidat?
    Pocet units na zapas mas momentalne volne nastavitelny (0.1-10), predpoklada sa ze ho budes dodrziavat podla svojho MM a nespekulovat nad tym ze zacnes zvysovat units v pripade ked je koniec mesiaca a chces dobehnut prveho v poradi.
    Povolene stavkove su tie ktore ta automaticky nezlimituju po par tipoch a to su momentalne z tych hodnovernejsich Pinnacle, SBO, 188Bet, Dafabet/12Bet a s prizmurenim oboch oci je tu aj Bet365.
    Minimalny ci maximalny kurz nie je, a tip mozes pridat v klude aj 10 minut pred zapasom. O poradi v mesacnej aj celorocnej sutazi rozhoduje ROI. A minimalny pocet tipov na mesiac prave predebatuvavame, tych navrhnutych 30 sa zda byt na tuto dobu idealny.
    Naposledy upravil johnny; 26.11.2012 v 17:53.

Citace Původně odeslal johnny Zobrazit příspěvek
    Pocet units na zapas mas momentalne volne nastavitelny (0.1-10), predpoklada sa ze ho budes dodrziavat podla svojho MM a nespekulovat nad tym ze zacnes zvysovat units v pripade ked je koniec mesiaca a chces dobehnut prveho v poradi.
    Povolene stavkove su tie ktore ta automaticky nezlimituju po par tipoch a to su momentalne z tych hodnovernejsich Pinnacle, SBO, 188Bet, Dafabet/12Bet a s prizmurenim oboch oci je tu aj Bet365.
    Minimalny ci maximalny kurz nie je, a tip mozes pridat v klude aj 10 minut pred zapasom. O poradi v mesacnej aj celorocnej sutazi rozhoduje ROI. A minimalny pocet tipov na mesiac prave predebatuvavame, tych navrhnutych 30 sa zda byt na tuto dobu idealny.
    Je povoleno tipy upravovat ještě před začátkem zápasu? Měl jsem tam totiž 25. utkání Chelsea - Man. City 2, ale pak jsem to upravil asi do 10min. na 0, ovšem mezitím sis asi k sobě napsal tu dvojku, která nevyšla a ne tu 0, který byla výherní.. jen se ptám ať se do příště poučím

Citace Původně odeslal Fens Zobrazit příspěvek
    Je povoleno tipy upravovat ještě před začátkem zápasu? Měl jsem tam totiž 25. utkání Chelsea - Man. City 2, ale pak jsem to upravil asi do 10min. na 0, ovšem mezitím sis asi k sobě napsal tu dvojku, která nevyšla a ne tu 0, který byla výherní.. jen se ptám ať se do příště poučím
    Keby sa jednalo len o nejaky preklep ze si napisal miesto H -0.25 A -0.25 a kurz v case pisania tipu sedel, cize jednoznacne by sa dalo potvrdit ze to bola len prstova chyba, tak by sa to dalo uznat. Takto ked sa jedna o uplne iny tip na ten dany zapas ktory si vsadil mi to pride uz trosku nefair. Navyse vidim ze si tu upravu tipu vykonaval az hodinu po tom ako si post-ol tip (13:18 vs 14:11), to uz je naozaj moc dlhy cas na akukolvek zmenu.
    Este aj pre vsetkych ostatnych uvediem ze pri editovani prispevku je velmi dobre uviest dole pod text aj dovod editacie (nenechat to prazdne), to keby sa stal nejaky podobny pripad ako je tento.

Citace Původně odeslal johnny Zobrazit příspěvek

co když mojí strategií je Martingale?

neco se vymysli, i kdyzby te nahodou nezkosilo

pamatuju se, ze jsme jednou piskal basket... nejak se mi taky zacly v hlave vynorovat ad hoc pravidla boze zacinam citit vinu
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    neco se vymysli, i kdyzby te nahodou nezkosilo

pamatuju se, ze jsme jednou piskal basket... nejak se mi taky zacly v hlave vynorovat ad hoc pravidla boze zacinam citit vinu
    jen chci něco zkusit a ukázat...

OK teda, du do toho a začnu hned

OK teda, du do toho a začnu hned
    Cez vikend zacina novy cyklus tak sa tam mozes v klude vybujarit

Vidis, nad tym sme nikdy vazne nepremyslali ze by to dakto vyskusal. Ak chces chod do toho, ono ten strop 10 units ta asi aj tak pristrihne. Teda aspon dufam

Pravidla přispívání